Мощен рев на мотори ще огласи столицата в събота вечер.

...
Мощен рев на мотори ще огласи столицата в събота вечер.
Коментари Харесай

Рев на мотори ще огласи София в събота вечер

Мощен плач на мотори ще огласи столицата в събота вечер. Ентусиасти към този момент се провеждат в обществените мрежи за следващото " Нощно каране " в София. Шествието на мотористите ще е под надпис " Толерантност на пътя ".

Безопасността на участниците ще бъде обезпечена от столични пътни служители на реда, които ще съпроводят мотошествието по целия му маршрут. Организаторите приканват участниците да карат с мудна скорост и да съблюдават Закона за придвижване по пътищата.

Мотошествието ще започва в 21.30 часа, със събирателен пункт НИМ в Бояна, и ще продължи по маршрут: кв. „ Драгалевци “, булевардите „ Черни връх “, “България “, „ Академик Иван Гешов “, „ Константин Величков “, „ Сливница “ и „ Европа “.

Седмица по-късно, нощно каране е проведено и под тепетата. Мотористите в Пловдив ще се съберат на паркинга на зала " Колодрума " в 21:00 часа. От там те ще потеглят из улиците и булевардите в града.

Десетки фенове на адреналина към този момент са декларирали присъединяване си. Целта на шествието е да се подканят хората към повече приемливост и по-малко негативизъм към водачите на двуколесни транспортни средства.

" За тези, които няма да могат да участват и освен, имаме изненада! На 27.09.20 г.(неделя) ще се организира и на ден каране! Всички искащи да се включат да заповядат на паркинга на ВСИ от 11.00 ч. ", молят уредниците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР