Монтана. Виктория Стойчева преподписа със клуба и за сезон 2021/22!

...
Монтана. Виктория Стойчева преподписа със клуба и за сезон 2021/22!
Коментари Харесай

БК Монтана 2003 запазва още една ключова фигура във отбора си

Монтана. Виктория Стойчева преподписа със клуба и за сезон 2021/22!

Българската националка играе за Монтана от 2015 година насам и за този интервал се трансформира в един от водачите на тима. През 2020/2021 на отбора да завоюва среброто в женската А група и в шампионата за Купата на България, както и бронза в Адриатическата лига. Гардът записа междинни индикатори от 4.7 точки, 2.9 битки и 2.8 асистенции за 12 мача в Адриатика, до момента в който на локална почва остави на сметката си по 7.7 точки, 3.2 овладени под двата кръга топки и 4.6 завършващи подавания за 20 срещи.

На сметката си с „ белите “ има три шампионски трофеи в А група и едно второ място. Към нейната сбирка можем да прибавим още три купи на България и две сребърни оценки от същата конкуренция, както и още два бронзови медала в Адриатическата лига. Освен това победи на три пъти със Суперкупата на България.

Преди това 29-годишната баскетболистка бе част от Тони 07, Берое Стара Загора, НСА, Асеновец 2005 и Левски. Със „ сините “ има един край в родното състезание и един бронз за купата на страната. 167-сантиметровият плеймейкър може да се похвали още с купата във втора дивизия при дамите, която завоюва с отбора от Сливен. С НСА има един бронз във втория ни ешелон, до момента в който с Асеновец също завоюва трофея във втора дивизия.
Успех и шанс през новия сезон!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР