Монтана. Старши Треньора на отбора, в лицето на Мануел Марков,

...
Монтана. Старши Треньора на отбора, в лицето на Мануел Марков,
Коментари Харесай

Още един сезон за един от лидерите на БК Монтана 2003!

Монтана. Старши Треньора на тима, в лицето на Мануел Марков, ще разчита на най-хубавата баскетболистка на България за 2018г. и 2019г. Христина Иванова и за новата акция!

Българската националка ще се подвизава в редиците на отбора от Монтана и през идващия сезон. Крилото играе за „ белите “ от 2014 година насам и за това време се утвърди като значим фактор.

През предишния сезон тя оказа помощ на Монтана да завоюва среброто в женската А група и в шампионата за Купата на България, както и бронза в Адриатическата лига. Иванова записа приблизително по 11.7 точки, 4.0 битки и 4.0 асистенции за 15 мача в женското състезание, до момента в който в Адриатика се отличи с по 12.2 точки, 4.6 овладени под двата кръга топки и 3.1 завършващи подавания за 14 срещи.

На сметката си с „ белите “ има три шампионски трофеи в А група и едно второ място. Към нейната сбирка можем да прибавим още три купи на България и две сребърни оценки от същата конкуренция, както и още два бронзови медала в Адриатическата лига. Освен това победи на три пъти със Суперкупата на България.

Досега кариерата на 32-годишната състезателка минава още през Левски, Локомотив София и Рилски състезател. 186-сантиметровата баскетболистка е била част още от испанските Леон, Гран Канария и Ирландесас Лейоа, както и за италианския Честистика Орвието. Със „ сините “ има един сребърен орден в родното състезание и два бронза за купата на страната. С Рилецо също завоюва бронзовото отличие от съответния шампионат!
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР