Монтана ще бъде домакин на 23-ти Национален мотосъбор "Монтана 2021".

...
Монтана ще бъде домакин на 23-ти Национален мотосъбор "Монтана 2021".
Коментари Харесай

Монтана става домакин на Национален мотосъбор 2021

Монтана ще бъде хазаин на 23-ти Национален мотосъбор "Монтана 2021 ". Почитатели на високите скорости и тежката музика от цялата страна и чужбина ще се съберат от 21 до 23 май в къмпинг край града, с цел да се насладят на богата стратегия, която уредниците от мотоклуб "Монтана Министерски съвет " са подготвили, заяви президентът на клуба Светослав Струнджев.
"В петък, от 18 часа, ще бъде откриването. Ще има занимателни игри и надпревари за всички посетители на мотосъбора. От 20.30 часа пък ще стартира рок концерт на група "Дедал " от Монтана и още една плевенска млада рок-банда. В събота, в 14 часа, събитието ще стартира с обиколка на града, която ще завърши в 15 часа на пазара на колите, където ще има дрифт и стънд шоу. В 17 часа програмата ще продължи на мотосъбора с фолклорна изненада.
Три танцови ансамбъла ще показват своите неща и ще има национални танци на рок музика. От 20.30 часа е и рок концертът с група "FOUR PLAY GANG " и към 22.30 часа ще бъде извършена и томболата, като огромната премия е мотоциклет, а дребната - мини мотоциклет. Вечерта ще продължи с концерт на група "Фабричен недостатък ", които са някогашната група "Обратен резултат ".
В неделния ден, на 23 май, ще бъде подложен и финалът на мотосъбора "Монтана 2021 ", добави още Светослав Струнджев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР