Монреал. България и Панама ще активизират отношенията си, особено в

...
Монреал. България и Панама ще активизират отношенията си, особено в
Коментари Харесай

България и Панама ще активизират икономическите си връзки

Монреал. България и Панама ще засилват връзките си, изключително в областта на високите технологии, нововъведенията и туризма. За това се договориха вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева и вицепрезидентът и министър на външните връзки на Република Панама Исабел де Сейнт Мало де Алварадо, оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи . Срещата сред Захариева и Алварадо се състоя в Монреал, Канада, в границите на първата международна среща на дамите външни министри.
„ Решени сме да превърнем Панама в стопански хъб за района. Вече над 130 мултинационални компании имат районни централи в нашата страна - не гледайте на нас като на пазар от 4 милиона души, а като на врата към Америките. Знам, че имаме огромен капацитет в връзките с България ”, съобщи Исабел де Сейнт Мало де Алварадо. Тя показа пред Захариева проектите за привличане на повече туристи посредством организирането на круизни пътувания на два океана - през Панамския канал.
От своя страна българският първи посланик посочи, че страната ни може да бъде потребна на Панама с опита си във високите технологии и фармацевтичната промишленост, защото страната планува да се трансформира в център за произвеждане на медикаменти.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР