Монополът на спортните шикозни и комфортни ежедневни стилове е затънал

...
Монополът на спортните шикозни и комфортни ежедневни стилове е затънал
Коментари Харесай

Топ 10 рокли, които трябва да си купите непременно през 2018 година!

Монополът на спортните шикозни и удобни ежедневни стилове е заседнал в забвение, женските и елегантни дрехи се връщат на стилната сцена. Роклята е в основата на женския дрешник, няма по какъв начин другояче.
И кой сподели, че обичаната рокля не може да се носи всеки ден? Основното нещо е да изберете собствен личен, съвършен контур, който елементарно ще подчертае достолепието на фигурата и ще изглеждате неустоими.
Тук са най-модерните рокли на 2018!



Моля, споделяме с вас селекция от най-хубавите силуети и цветове, които ще бъдат от голяма важност за новата година.

Облечени стилно за 2018 година

Лека рокля

Една от най-търсените през тази година ще бъде леката, ефирна, въздушна рокля. Рокли, направени от леки тъкани, сигурно ще ги опитат сантиментални и мечтателни дами. Трябва да имате - копринена пастелна рокля с флорална бродерия.

И цветовете акварел и изобилието от брилянти ще ви оказват помощ да направитевъншния си тип по-изтънчен и изящен. Дизайнерите на фешън къщи самоуверено опитват с текстури и цветя, правейки ефирните рокли още по-скандални и невероятни. Като цяло за всеки усет!



Пайети

Ако неотдавна пазарували, най-вероятно сте забелязали изобилието от пайети на всички места, върху рокли, пуловери, блузи, поли. Обикновено такива неща се купуват единствено от най-смелите дами на модата, само че тази година декорирането на пайлета се демонстрира на всички. Блестяща рокля е незаменимо нещо в дрешника ви.



Експеримент

Заедно с пайетите на модерната сцена се връща обратно. За разлика от джаз-роклите, модерните модели наподобяват по-резервирани и са доста по-комфортни от предшествениците си през 20-те години. Тази рокля наподобява доста необикновена, само че не се опасявайте да изглеждате елегантно - да вземете дребни аксесоари, ще изглеждате зашеметяващо.



Точки

Точките се връщат в стилните графики и това е прелестно! Не се тормозете да изследвате дрешника от младостта на баба, тъй като набора от култивиран рокли на точки е доста фешън облекло идващата пролет.

Стилните рокли на точки могат да бъдат дълги и къси, арестувани или привлекателни, могат да бъдат луди летни сарафини, прецизни публични рокли или сватбени изображения - модерният подбор в магазините дава обещание да бъде великодушен.



Прозрачна тъкан

Роклята, направена от транспарантна тъкан, е съвременна, само че би трябвало да я носите доста деликатно. Лошото комбиниране на тази рокля - и вие ще изглеждате предизвикателни. Комбинирайте продукта със затвореното долни дрехи или пот, а по-късно роклята от транспарантната тъкан ще донесе в облика романтизъм и прелест. Много комфортно облекло за парещ летен ден!



Рокли - пелерини

Елегантни и секси, роклята елементарно ще подчертае цялото достолепие на фигурата и ще се трансформира в незаменима част от дрешника. Всички типове дължина, цветове и силуети вършат тази версия на роклята, рокля за всеки ден. Основното нещо - непретенциозен контур оказва помощ да се добави роклята с примамливи аксесоари. Необходимо нещо!



Деним

Деним има безконечна съвременна стойност. Тази година на върха на известността, освен нормалните дънки или якета от този удобен всекидневен материал, само че и най-изтънчените силуети. Дънките като предписание са задоволително мощни, тъй че не ги преценявайте по аксесоарите.



Сафари

Опростеността и удобството на този жанр го вършат повсеместен и необикновено комфортен. Независимо от възрастта, тена и растежа, универсалният жанр на тази рокля ще преобразува фигурата на всяка жена.

Въведена в стилната промишленост от вкъщи на Диор още през 1967 година, тази рокля не е изгубила смисъла си през днешния ден. Можете да носите както с токчета, по този начин и със маратонки - постоянно изглеждате непобедими!



Ретро силуети

Време е да издухате праха от гърдите на баба си! Рокли до пода и къси ръкави са още веднъж на мода. Между другото, нещата в ретро жанр през 2018 година заемат централно място в марката линия. Ретро модели с обемни ръкави или съвременни отпечатъци за годишна продукция - изберете какво желае сърцето ви! Във всеки случай, вие ще бъдете най-модерните.

Стилът на долни дрехи постоянно е на мода!



Декорирани с дантелени рокли в духа на нощница се влюбиха в девойките в продължение на доста време, толкоз доста, че в продължение на няколко години стилните върхове не са напуснали. Кадифе, коприна и даже кожа - тук те са същинските стафиди на вашия дрешник.



2018 - шир за феновете на всевъзможни рокли. Разсеяни от нормалните дънки и панталони, направете тази пролет избор в интерес на женските рокли. Ще видите, че роклята е освен красива женска волност, само че и комфортна ежедневна дреха.
Не забравяйте да споделите тази стилна сбирка с приятелите си в обществените мрежи!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР