money.bgНай-високопоставените мениджъри на Уолстрийт се мечтаят да се отърват от

...
money.bgНай-високопоставените мениджъри на Уолстрийт се мечтаят да се отърват от
Коментари Харесай

Уoлcтpийт вeчe e в пaниĸa зa 2020 гoдинa. Ho нe зapaди ĸpизa

money.bg

Най-високопоставените мениджъри на Уолстрийт се мечтаят да се отърват от президента Доналд Тръмп. Но са откровено уплашени от опцията за ултралиберален демократ, който ще увеличи налозите и ще наложи нови реулгации, написа европейското бюро на Politico.

Резултатът е тип нервна парализа за мениджърите, които се надяват на центрист като Майкъл Блумбърг, само че в това време осъзнават, че е малко евентуално такава номинация да излезе от завиващата все по-наляво партия.

Ранна поддръжка от мениджърите с дълбоки джобове ще помогне на демократите, само че и всякаква асоциация с банкерите оставя претендентите уязвими към остри офанзиви отляво.

" По обществените въпроси съм либерал, само че що се отнася до фискалните въпроси съм закостенял центрист, който на драго сърце би дал своя вот за разумен демократ и за изпъждане на Тръмп от Белия дом ", споделя основният изпълнителен шеф на една от най-големите банки в Съединените американски щати, който, както и другите мениджъри, дали изявление за историята, отхвърлят да бъдат посочени от боязън от президента. " Лично аз бих желал да Блумбърг да се кандидатира и да получи номинацията (на демократите - б.р.). Но не виждам по какъв начин той може да получи номинацията поради метода, по който този развой работи ".

 

Цялата обява ТУК

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР