money.bgL, УикипедияВ прессъобщение от NASA обявиха една от значимите бъдещи

...
money.bgL, УикипедияВ прессъобщение от NASA обявиха една от значимите бъдещи
Коментари Харесай

NАЅА иcĸa дa пpaти пъpвaтa жeнa нa Лyнaтa. Eтo ĸoлĸo щe cтpyвa тoвa

money.bg

L, Уикипедия

В прессъобщение от NASA оповестиха една от значимите бъдещи цели пред програмата Artemis ( " Артемида " ) - изстрелването на първата жена на Луната, което би трябвало да се случи през 2024 година Това е с четири години по-рано, в сравнение с от организацията бяха планували в началото.

Това е първата задача на институцията, ориентирана към изпращане на човек на спътника от 1972 година насам, а също така те ще се стремят да открият непрекъсната задача за проучване на галактическото тяло до края на десетилетието.

" С поддръжка от страна и на двете партии в Конгреса, нашият проект за посещаване на Луната през XXI в. наподобява изцяло изпълним ", сподели админът на NASA Джим Бриденстайн. " Отиваме на Луната за научни открития, стопански изгоди и за вдъхновяването на ново потомство откриватели. Когато изградим трайно наличие, ще реализираме нужната инерция за изпращането и на първите хора на Марс. "

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР