money.bgХонконг години наред е най-скъпият имотен пазар в света. Там

...
money.bgХонконг години наред е най-скъпият имотен пазар в света. Там
Коментари Харесай

Koлĸo гoдини тpябвa дa paбoти чoвeĸ, зa дa cи ĸyпи жилищe oт 60 ĸв.м. в нaй-cĸъпитe гpaдoвe?

money.bg

Хонконг години наред е най-скъпият заможен пазар в света. Там даже добре платените работещи мъчно биха могли да си разрешат да си купят лично жилище.

Всъщност за висококвалифицираните чиновници там биха били нужни към 22 години, с цел да се снабдят със личен апартамент от 60 квадратни метра. Това демонстрират калкулации от отчет на UBS спрямо цените към 2018 година.

Малко по-малко години са нужни за тези, които желаят да си купят жилище в Лондон и Париж. За двата европейски мегаполиса са нужни надлежно 15 и 14 години работа за висококвалифицираните чиновници.

Над 10 години са нужни още за живеещите в Сингапур, Токио и Ню Йорк, а тъкмо десетилетие е належащо за решилите да съберат пари за личен апартамент в Амстердам.

От друга страна за по-малко от 5 години добре платените чиновници могат да си купят апартамент от 60 квадратни метра в Чикаго, Бостън и Лос Анджелис.

По шест години са нужни за тази цел в Милано, Франкфурт, Стокхолм и Торонто, демонстрират още данните.

От UBS показват, че посоченият интервал може да варира в обособените градове според от другите източници на информация и качеството на показаните от тях данни.

 Снимка 423828
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР