money.bgГлавният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг планира отрано своето

...
money.bgГлавният изпълнителен директор на Facebook Марк Зукърбърг планира отрано своето
Коментари Харесай

Mapĸ Зyĸъpбъpг пaзи в тaйнa имeниe зa $22 милиoнa ĸpaй eзepoтo Taxo

money.bg

Главният изпълнителен шеф на Фейсбук Марк Зукърбърг възнамерява овреме своето лято. Милиардерът се е сдобил с два прилежащи парцела в известна туристическа дестинация край езерото Тахо още през декември.

За да резервира покупката на стойност $59 милиона в загадка обаче, 34-годишният софтуерен водач е осъществил процедурата посредством сдружение с лимитирана отговорност, употребявайки услугите на специалист, написа Business Insider.

 Снимка 421388

Източник: Oliverlux.com

Сделката включва и съглашение за конфиденциалност, част от което е и да се изтрият всички фотоси на парцела от онлайн пространството. Както знаем обаче, в интернет нищо не остава загадка.

Единият от парцелите, наименуван The Carousel Estate се намира на западния бряг на езерото и е закупен за $22 милиона. Той е ситуиран на 14 164 квадратни метра и излиза отвън град Тахо.

 Снимка 421387

Източник: Oliverlux.com

Имотът включа 70 метра частна брегова линия от езерото. Пристанището има място за 15-метрови яхти и спомагателни шамандури, при положение, че приятелите на Зукърбърг му вървят на посетители по вода.

 Снимка 421385

Източник: Oliverlux.com

Придобивката на милиардерът има заден двор с барбекю, организиран за събирания. Основата постройка в парцела има всекидневна с висок таван и камина на дърва, 8 спални и 9 бани както и огромна кухня.

Сградата е разграничена на 3 жилищни елементи, свързани с преходни пространства. Имотът разполага и с обособена постройка за домакина с 3 спални и една баня.

 Снимка 421384

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР