Мондиал 2018 вече започна с любопитни сблъсъци и страхотни голове.

...
Мондиал 2018 вече започна с любопитни сблъсъци и страхотни голове.
Коментари Харесай

Удвоете залога си с Германия и Бразилия, Томас Мюлер и Неймар ще се развихрят

Мондиал 2018 към този момент стартира с любопитни конфликти и страхотни голове. ТОПСПОРТ ще се опита да осведоми многочислената си публика за всичко забавно, което се случва на терените в Русия. Погрижили сме се и за почитателите на залаганията, като продължаваме рубриката си за феновете на залаганията с оферти за мачовете в неделя и понеделник.

Коста Рика - Сърбия

Изключително значим мач и за двата отбора. Реално, Коста Рика, Сърбия и Швейцария ще се борят за второто място в групата, в случай че приемем, че първата позиция е за Бразилия. Очаквам тимовете да изиграят внимателен мач, в който да дебнат за неточности на съперника. Костариканците бяха изненадата на предишния Мондиал и мъчно биха повторили триумфа си оттогава. Лично за мен Сърбия ще излезе от групата, а с цел да стане това, би трябвало да победи в неделя. Младен Кръстаич има разполагаем забавни футболисти, които най-сетне заиграха като тим. Нападателят Александър Митрович се намира във превъзходна форма. Същото можем да кажем и за останалите от в офанзива - Сергей Милинкович-Савич, Адем Ляич и Душан Тадич. Очаквам сложна победа за Сърбия, а коефициентите са към 1.95-2.00, което е чудесно за игра на сингъл.

 Не се доверявайте на Русия, пробвайте победа на Португалия против Испания
Не се доверявайте на Русия, пробвайте победа на Португалия против Испания

Предлагаме Ви прогнози за първите три дни от Мондиал 2018

Германия - Мексико

Бундестимът стартира отбраната на международната си купа против " ацтеките ". Победа за отбора на Йоги Льов е оценена на 1.50. Лично за мен триумфът на Маншафта не буди никакво подозрение. Моето предложение е да се изиграе в композиция с победа на Бразилия. Общият коефициент за двата мача е малко повече от 2. Мексиканците сигурно ще основат много проблеми на немската отбрана. Северноамериканците разполагат с положителни реализатори в предни позиции, като едно име привличе вниманието към себе си през миналия сезон - Ървинг Лозано. В същото време Германия бе неуверена в защита в контролите, а и няма по какъв начин да е по различен метод, поради това, че Нойер не игра съвсем през целия сезон, а Боатенг бе дълго време контузен. В този ред на мисли " Двата тима да отбележат гол " е оценено към 2. Може да се опита и Томас Мюлер да вкара попадение в мача. Асът на Байерн (Мюнхен) е като прероден на международни шампионати и бе голмайстор на Бундестима в последните 2 такива. Ставката за офанзивния халф е сред 2.80-3.00.

 Снимка 361392
Източник:

Бразилия - Швейцария

" Селесао " стартират офанзивата на международната купа против коравия отбор на Владимир Петкович. Бразилците загряха за този мач с победа с 3:0 над Австрия в контролна среща, в която демонстрираха цялостния си боеприпас в офанзива. Едва ли някой има подозрения в успеха на бразилците в този мач. Както към този момент писах нагоре, в композиция с триумф на Германия се получава към 2 коефициент, което е идеално за удвояване на облагата. Очакванията ми са компактният тим на Швейцария да сътвори много проблеми на южноамериканците най-много със стабилната си игра в защита. Ставката за " под 2,5 " гола в мача е над 2.00, което за мен е отличен избор за игра в този мач. В инспекциите преди началото на шамионата Неймар сподели, че е гладен за футбол след травмата. В другите
букмейкъри коефициентът за негово попадение в мача е към 2.15 и би могло да се опита.

 Снимка 345168
Източник:

Швеция - Южна Корея

Скандинавците влизат в шампионата много разколебани. Това важи най-много за офанзивата на тима. " Тре кронур " няма гол в последните си 3 срещи. И двете контроли на селекцията на Яне Андерсон в подготвителния интервал приключиха без попадения. Формата на азиатците също е слаба - загуби от Сенегал и Босна и нулево реми с Боливия в контролите. Южнокорейците също вкарват мъчно. Не е изненада, че
букмейкърите дават 1.55 за " под 2.5 " гола в мач. Тази ставка обаче е прекомерно ниска за сингъл. Очаквам двата тима да стартират внимателно мача и да дебнат за неточности на съперника. Не бих заложил на победа на Швеция. Лично аз ще опитам " Гол преди 34:00 минута - НЕ ", оценено на 1.85. По-смелите може да опитат и тъждество на полувремето.

 Бразилия излиза с трима нападатели в първия си мач от Мондиал 2018
Бразилия излиза с трима нападатели в първия си мач от Мондиал 2018

На вратата за Селесао ще стартира Алисон

Белгия - Панама

От селекцията на Роберто Мартинес се чака доста на този Мондиал. Белгия стартира против един от новобранците, което допуска разгромна победа. Панама е комфортен противник за Азар, Лукаку и компания да напомпат мускули преди идващите мачове от шампионата. Предложението ми за тоиз мач е победа с " -2 Азиатски хендикап " за " алените дяволи ", оценено сред 1.90 и 2.00. За да бъде печеливш, то белгийците би трябвало да победят с 3 или повече гола. При триумф с тъкмо две попадения, залогът ни ще бъде върнат. Ако бият единствено с едно попадение или изобщо не стигнат до трите точки - губим.

Тунис - Англия

Англия попадна в относително лесна група и би било сериозна изненада, в случай че не успее да излезе от нея, въпреки че " трите лъва " са способни и на това. Гарет Саутгейт селектира много млади играчи за този Мондиал, което сигурно ще окаже своето отрицателно въздействие и то най-много на старта на шампионата. Лично аз бих пропуснал
залог за победа на Англия. Причините са не една и две. Тунис се показа много устойчиво в защита в контролата против Испания, която бе генерална подготовка за конфликта с англичаните. Предвид неуверената игра на албионците, в този мач най-резенно наподобява да се опитат " Под 2.5 гола ", оценено на 1.75.

 Снимка 360852
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР