Момиче създаде семейство с бездомник, когото срещна пред магазин, което

...
Момиче създаде семейство с бездомник, когото срещна пред магазин, което
Коментари Харесай

Тя роди от бездомник, когото срещна пред магазин

Момиче сътвори семейство с скитник, който срещна пред магазин, което е извънредно извънредно в ерата на приложенията за запознанства.

Жасмин излизала от супермаркета, когато бездомникът й предложил да й помогне да носи чантите. Тя му предложила пари, само че мъжът отказал и още веднъж помолил Жасмин да й помогне с пазарските чанти.

Не след дълго Жасмин и Макколи Марче са се сгодили и откакто Макколи си е " сложил нови зъби и си е обръснал брадичката ", в последна сметка двамата са се оженили и имат две деца. Любовната им история стана шлагер в обществените мрежи, изключително в TikTok.

" Един ден срещнах скитник покрай магазина. Предложих му пари, само че той отхвърли. Отидох до хранителния магазин, само че не можех да спра да мисля за това. Излязох и го попитах дали мога да му оказа помощ по някакъв метод, само че той сподели не. Попита ме дали нуждая се от помощ при преместването на чантите до таксито, което ме чакаше. Аз споделих да. Попитах го дали желае да му купя нещо за ястие. Беше му неловко, само че той отговори утвърдително, тъй че излязохме на вечеря дружно ", споделя Жасмин пред " Дейли остарял ".
View this post on Instagram

На въпросната вечеря, бездомникът дълго приказвал за живота си. Жасмина решила да му купи мобилен телефон, с цел да могат да поддържат връзка. Благодарен, че Жасмина е показала такава благотворителност, Макколи й написал известие: " Направи деня ми по-добър, благодаря ти доста за всичко! Не мога да спра да мисля за теб. ", а тя му дава отговор по този начин: " Не би трябвало да ми благодариш, и аз не мога да те избия от главата си ".

Тогава Жасмин го пита дали може да го заведе на обяд. Те още веднъж са излезнали дружно, а след обяда, той се озовал в дома й. " Донесох му нови облекла и му споделих, че може да пренощува, само че най-после той остана доста повече от една нощ. Веднага се влюбихме. Знаех, че той е точният човек за мен. Беше толкоз добър и благ. ", споделя Жасмин.

" Купих му нови облекла, той се погрижи за устната си хигиена и се обръсна, открих му и доста добра работа. Оттогава не сме се разделяли ", споделя още тя.

Те споделиха своята история в TikTok и получиха доста позитивни мнения и поддръжка.

Превод: GlasNews.bg
Glow up together????????????
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР