Момиче прогони с нож неадекватен мъж, който тормозил хората на

...
Момиче прогони с нож неадекватен мъж, който тормозил хората на
Коментари Харесай

Момиче прогони с нож нагъл тип на спирка във Варна, полицията не успя да го хване

Момиче прогони с нож несъответстващ мъж, който тормозил хората на една от варненските спирки като ги обиждал и им досаждал. За случая показа самото момиче, което било насила да се отбрани от натрапника, до момента в който пристигна патрулката. Самата тя алармирала на тел. 112 за казуса, написа thesite24.net.

От пресцентъра на полицията потвърдиха, че има подаден сигнал за “човек, който закача хората на автобусна спирка ”, само че при отзоваване на униформените на мястото, нарушителят не е бил открит.

Ето и това, което описа дръзката ученичка за медията ни:

“Преди два дни отивам аз към спирката против Община Варна и там някакъв човек, който е пийнал, се прави на забавен, вика и псува хората, усилил си музиката, тормози чакащите. Направих му забележка, с цел да защитя хората, а той потегли внезапно към мен и стартира да ме бута. Тогава аз му изкарах нож, който нося за самообрана, тъй като се постанова от време на време да се прибирам късно вечер, а в града е цялостно с откачалки, дрогирани, пияни и нападателни хора.

После въпросният психо потегли да се разхожда по пътя и щяха да го блъснат колите. И аз извиках полицията, само че полицията не пристигна в границите на 10 минути, до момента в който бях на мястото. През това време пристигна рейсът. Пияндето се качи и там, обаче срещна гневна опозиция от моя страна, от хората, от водача и беше изритан от там. Какво е станало по-късно и къде е отишъл, нямам концепция, само че обстановката беше доста неприятна ”, показа момичето.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР