Моментът с постигането на заветния брой абонати беше излъчван директно

...
Моментът с постигането на заветния брой абонати беше излъчван директно
Коментари Харесай

Победителят в частен „Сървайвър” може да спечели остров

Моментът с постигането на заветния брой клиенти беше предаван непосредствено в най-популярната платформа за персонални видеоклипове и преизлъчен от редица огромни медии, включително New York Post. По този метод фенската маса на MrBeast го подреди на пето място измежду най-гледаните канали в YouTube.

През последното десетилетие MrBeast, който трансформира заниманието си в процъфтяващ бизнес, е едно от водещите лица в жанра на нашето време – в YouTube-канала си 24-годишният, чието име е Джими Доналдсън, демонстрира клипове със скъпи каскади и дръзки провокации, раздавайки великодушни дарове за клиенти, победили в десетките спортни игри, проведени от MrBeast и предавани в канала му – и колкото по-популярен става, толкоз повече пари раздава, отбелязва indy100.com.

Така достижението от предходната седмица - да събере 100 милиона клиента - провокира желанието на MrBeast да отпразнува събитието и да го означи с великодушен подарък – остров, чийто притежател ще стане някой от щасливците, въвлечени в неговата игра, която...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР