Момчето, което пропадна под пропукалия се лед в язовира край

...
Момчето, което пропадна под пропукалия се лед в язовира край
Коментари Харесай

Момчето, което пропадна под леда в язовира в Марково, било здраво физически и можело да плува

Момчето, което пропадна под пропукалия се лед в язовира край пловдивското село Марково, било крепко физически и можело да плува доста добре.

``
реклама

Това са разказали неговите другари - момче и момиче, които били до него при съдбовния случай. Всеки миг издирвателната акция по търсене на тялото му ще стартира, сподели кметът на Марково Пламен Кабаков.



" Да, отишли са да си вършат селфи, доколкото разбрахме от описа. За страдание интернет пространството е цялостно с тези неща. Не са ходили за първи път, защото бабата им говореше: " Колко пъти ви споделях да не идвате на този язовир. Подали са сигнала около 16,45 ч. на 112, или 15 минути откакто е станало събитието. Момчето се е опитвало да се бори. По изложение на децата е бил много физически крепко и умеело да плува. Дядото се е опитвал да му помогне с въдица. За страдание ненавременното подаване на сигнала до 112 е асъдействало за този излаз. Язовирът е благосъстоятелност на община Родопи, постоянно получаваме сигнали, че идват хора, далечен е от двете села. Поставили сме забранителни табели, само че за жалост младежите не се преценяват с сходни неща ", разкри пред " Нова телевизия " кметът Кабаков.

Издирвателната акция нощес е траяла до 20 ч., само че е била прекъсната поради неприятното време. Мястото, на което се е пропукал ледът, е надълбоко четири метра и половина.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР