Момчета и момичета пребиха ученик, заснеха видеото с телефоните си

...
Момчета и момичета пребиха ученик, заснеха видеото с телефоните си
Коментари Харесай

Брутално насилие: деца с маски, ножове и боксове пребиха дете, снимаха се и се похвалиха |

Момчета и девойки пребиха възпитаник, снимаха видеото с телефоните си и се похвалиха - качиха го в интернет. На видеото с брутално и дълготрайно принуждение се вижда по какъв начин група 14-, 15-годишни бият момче сред блокове в столичния ж.к. " Лагера ". Случаят е от дните сред Рождество и Нова година. Кадри от бяха излъчени по Нова тв тази заран не са на фокус, с цел да не бъдат разпознати децата, без най-жестоките подиуми.

Битото момче е със спукана скула.

В основата на избилата свирепост е любовна история.

" Дошли са по мрачно. 20, 30 индивида с маски, ножове, боксове - приказваме за 15-годишни деца, които са пристигнали за пребиване. Чух от родители, че това е продължавало месеци наред - този тормоз и тази кавга по любовни аргументи " - споделя жена, живееща в квартала, пред Нова тв тази заран.

Това, което се вижда на фрагментите, не е нищо спрямо това, което стана оня ден - споделя мъж от жилищния комплекс, който не е родител на нито едно от забърканите деца. Тогава групичка пристигнала да отмъщава за набитото момче.

" С мен се свързаха част от младите съкварталци и помолиха за помощ. Най-тактично им обясних, че експанзията поражда експанзия и в случай че не престават по този метод, няма да излязат на добре нещата, защото аз персонално съм расъл тъкмо в тези години, когато имаше страхотна експанзия.

Обадиха ми се малко по-късно вечерта и споделиха: " Идват да ни бият ". За секунди изтичах у дома. Те прииждаха безусловно на вълни в тъмното. Сигурно 50, 60 индивида. Това, което успяхме да предотвратим аз и мои другари, е една съгласно мен доста по-грозна сценка.

Отделихме настрани едните момчета, обяснихме им, че експанзията няма по какъв начин да се търпи, освен в този квартал, и че не е това методът, по който да показват своите усеща. Има баскетболни стадиони, футболни. Да дойдат, да се пробваме на спорт. С побой няма по какъв начин да стане.

Апелирам господин Бойко Рашков да се заеме със случая. Неговите сътрудници, които дойдоха на място - аз персонално ги извиках, с цел да подходим цивилизовано - записаха всички данни, уповавам се да има осъдени. "

Момчетата били нападателно настроени, с маски, с качулки и оръжия - ножове, револвер, тръба, нож пеперуда, бухалки. Говорим за 14-, 15-годишни, само че " много по-високи от мен и моите другари " - добавя мъжът, само че твърди: " това няма по какъв начин да ни спре ".

" Дойдоха като бандити, само че като им махнахме маските, това са дечица. "

Друг мъж от квартала споделя, че е бил покъртен от клипа, който видял през вчерашния ден. " Това е подигравка с личността на един човек. 10 индивида снимат едно дете и никой не сподели: " Ей, стига толкоз! ".

" Като видят някой на земята, не отиват и почват да го ритат. Вместо да му подадеш ръка, ти го риташ. Цялото общество е такова " - добавя дамата. Друга споделя, че не съумяла да доизгледа клипа: " То беше нещо извънредно ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР