Момче от Пазарджик се явина изпитите по английски на Кеймбридж

...
Момче от Пазарджик се явина изпитите по английски на Кеймбридж
Коментари Харесай

Дете-чудо: Третокласник се яви на най-високото ниво на изпитите по английски език на Кеймбридж за деца

Момче от Пазарджик се явина изпитите по британски на Кеймбридж за деца 10-годишно момче от Пазарджик се яви на най-високото равнище на изпитите по британски език на Кеймбридж за деца - YLE Flyers.

Малчуганът е отишъл на препитването по свое лично предпочитание и по рекомендация на преподавателите си, които преценят, че той е доста по-подготвен от връстниците си . Те са уверени, че оценката му ще е мощна, когато излязат резултатите , чакат да видят единствено дали се е справил без неточност.

Те ще са подготвени идния месец, тъй като оценяването става в Англия. Изпитът е извънредно тежък - трае през целия ден . Провежда се на три стадия, като последният е с 50 въпроса като тези в Националното външно оценяване, само че би трябвало да се решат единствено за 40 минути.

Третокласникът Йордан Иванов се демонстрира като феноменално дете още от тригодишен. Тогава проговаря и на британски, а скоро майка му Гергана осъзнава, че той и схваща смисъла на изречените чуждоезични изречения. На 6 го записва като слушател в локална школа, а щом научава британската писменост, момчето бързо привиква и да написа вярно на езика на Шекспир.

Има многостранни ползи. Играе в локална театрална школа, която има към този момент две доста сполучливи постановки, с които гостува в разнообразни прави невероятни портрети даже единствено с графитен молив. Ходи на уроци по фехтовка два пъти седмично. -->

Прави с лекост обичани анимационни герои от пластелин - едно към едно като тези от телевизионния екран. Майката непретенциозно споделя, че първите си триумфи Дани дължи най-много на себе си, както и на своите преподаватели.

Тя и брачният партньор й единствено вършат всичко допустимо да му обезпечат занимания при експерти, само че всички са напълно по негово предпочитание.

Чуйте повече в звуковия файл:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР