Момче на 17 години е загинало, а друго е тежко

...
Момче на 17 години е загинало, а друго е тежко
Коментари Харесай

17-годишен загина при катастрофа

Момче на 17 години е починало, а друго е тежко ранено вследствие на пътнотранспортно произшествие, оповестиха от ОДМВР - Пазарджик, представени от Агенция Фокус.

Двете момчета са връстници. По първичните данни лидерът е бил 17-годишен юноша от Панагюрище, който движейки се с несъобразена скорост, е изгубил ръководството над колата. Тя е напуснала пътното платно и се преобърнала настрана от пътя по таван. В резултат на това е умрял возещият се до лидера.

Сигнал за случилото се е подаден рано тази заран към 05.00 часа в дежурната на районно управление (на МВР) - Панагюрище.

Шофьорът на автомобила, който е 17-годишен, е недееспособен. Той е превозен от екип на „ Спешна помощ “ в МБАЛ „ Унихоспитал “ - Панагюрище, където е настанен в доста тежко положение. На мястото е осъществен оглед от дежурна група на полицейското ръководство в средногорския град.

Установено е, че колата е благосъстоятелност на 20-годишен мъж от панагюрското село Оборище. Изясняват се аргументите, довели до тежката злополука. Тялото на умрялото момче е превозено за аутопсия в поделение по правосъдна медицина в МБАЛ - Пазарджик. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР