Молдовската православна църква остро се противопостави на евентуална ваксина срещу

...
Молдовската православна църква остро се противопостави на евентуална ваксина срещу
Коментари Харесай

Молдовската църква изригна: Сатаната иска да ни чипира с ваксината срещу К-19

Молдовската православна черква остро се опълчи на възможна ваксина против COVID-19 с претекста, че това е демонски проект за чипиране на популацията, оповестява „ Болкан Инсайт “.

„ Глобалната антихристиянска система желае да сложи микрочипове в телата на хората и посредством тях да ги управлява благодарение на 5G технологията “, оповестиха от църквата в публична позиция до управляващите, призната преди дни.

МПЦ е канонично подчинена на Руската православна черква и е най-голямата религиозна деноминация в някогашната руска република, като покрива към 97 на 100 от популацията. Според интернационално изследване това е и институцията с най-високо доверие в Молдова.

Църквата поддържа недоказаната с действителни обстоятелства, само че мощно известна в тайните кръгове доктрина, че милиардерът Бил Гейтс е основал технология за надзор на съзнанието посредством микрочип в тялото, която ще бъде всеобщо приложена посредством ваксина против ковид.

„ Ваксинацията води до влизането наночастици в тялото, които реагират на вълните от 5G технологията и разрешават на системата да управлява човек отдалечено “, написа още в позицията на МПЦ.

Църквата също така предизвести премиера на страната Йон Чику, че в случай че не анулира рестриктивните мерки на всеобщите прояви до 30 юни, повече няма да се моли за него.



Самият Чику разяснява сбито във „ Facebook “, че позицията на църквата демонстрира „ какъв брой значимо е да възстановим просветителната система в страната “.

В Молдова COVID-19 продължава да се популяризира интензивно със стотици нови случаи на ден и над 200 починали досега.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР