Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 13 октомври 2018 г.

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Ден на променливи настроения, само че и повишена убеденост в личните сили. Днес ще е малко по-нервен ден от през вчерашния ден, само че пък ще получите положителни финансови вести. Вечерта прекарайте в приятна компания и не мислете за работата.

Телец

Преди обяд ще сте още под въздействието на вчерашни усещания, само че по-късно ще ви припомнят, че имате много задания. Не се дразнете от неприятното отношение към вас, може би някои хора не са прекарали вечерта си прелестно като вас.

Близнаци

Днес ще има новости, които ще насочат напъните ви в съответна посока и няма да се разочаровате. От друга страна са вероятни недоразумения в фамилията, поради които е добре да преразгледате държанието си и да внимавате какво говорите.

Рак

Ден за обмисляне и деяние с обсег. Отърсете се от ограничаващите модели, точно те са тези,които ви стопират да се движите напред. Мислете огромно, гледайте няколко крачки напред, разгърнете капацитета си.

Лъв

До обяд - въпроси за решение, само че след обяд можете да си отдъхнете и да помислите с кого бихте могли да прекарате най-приятно вечерта. Служебните задължения към този момент ще имат по-нереално измерение и ще можете да ги оставите за по-творчески времена.

Дева

Днес ще има много неща за доизкусуряване и за нареждане и те ще чакат единствено вас. Хубаво е да имате проект, с цел да не се загубите в детайлностите. Може да помолите някой за помощ, не трябва да се срамувате, няма по какъв начин да свършите всичко.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР