Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 26 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Нещата наподобяват доста добре за вас и вашето семейство, само че би трябвало да деянията лидерските си умения. Ако не друго, би трябвало най-малко да давате насоки. Предстоят положителни времена за вас.

Телец

До такава степен сте изпълнени с позитивна сила, че даже не го осъзнавате. Нещата ще станат още по-луди, когато се захванете с още няколко плана, само че ще бъде занимателно.

Близнаци

Днес вашите обществени умения ще ви бъдат от огромна изгода за намиране на работа или покачване. Хората ви виждат в най-хубавата ви светлина и би трябвало да се възползвате от това.

Рак

Шефът ви или някой различен, който е над вас, през днешния ден е в извънредно въодушевление. Трудно е да се справите с него, само че би трябвало да измислите няколко метода, по които да го успокоите, с цел да не пречи на работата ви.

Лъв

Днес е ден за извършване на покупки! Бъдете деликатни с покупките. Не се хвърляйте на нещо, което не е задоволително положително. Търсете най-хубавото както като качество, по този начин и като количество и цена.

Дева

Вие сте доста амбициозни и силата, с която сте заредени през днешния ден ви оказва помощ да осъществите доста от фантазиите си. Днес е идеалният ден да започнете да осъществявате концепциите си.

Везни

Чувствате се ужасно и се наслаждавате на ситуацията, в което сте сега, по тази причина ви е мъчно да усетите, че другите страдат. Днешният ден ще ви донесе задоволство.

Скорпион

Днес може да извършите необикновен прогрес към най-съкровеното си предпочитание, макар че още не знаете тъкмо какво е то. В естетика сте с упоритостите си, тъй че ще постигнете огромен триумф.

Стрелец

Трябва да се скриете от хората през днешния ден, с цел да помислите върху всичко, което се случва. Обмислете добре тъкмо какво желаете, преди да започнете да живеете на цялостни обороти още веднъж.

Козирог

Ще останете будни до късно, тъй като ще се тревожите за нещо, върху което нямате безусловно никакъв надзор, само че и това е част от разрешаването на казуса. Трябва да предприемете и дейности.

Водолей

Започнете да вършиме нещо здравословно през днешния ден. Без значение дали ще хапвате повече плодове на обяд или ще се качвате по стълбите, вместо с асансьора. Крайно време е да обърнете внимание на здравето си.

Риби

Днес всичко ще се случва с лекост при вас. Ще се появи нов човек в офиса или в квартала ви, който ще ви заинтригува с концепциите си и с нещата, които предлага. Този човек ще ви предложи един нов метод на разбиране на нещата.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР