Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 25 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Дайте всичко от себе си да не усложнявате живота си ненужно. Губите времето си в безсмислените неща, вместо да обърнете внимание на нещо по-смислено.

Телец

Усещате тежест, която ви кара да се движите напред и това е нещо хубаво. Трябва да продължавате да преследвате задачите и фантазиите си.

Близнаци

Подновете връзките си с човек от предишното. Денят е подобаващ да започнете всевъзможен тип контакти, само че не прекалявайте този път.

Рак

Вътрешната ви мощ е по-силна от всеки път. Да забележим дали ще предразположите хората да се разкрият пред вас. Можете да бъдете потребни, в случай че спечелите доверието им.

Лъв

По-снизходителни сте към нелепостите от нормално и това може да ви се отплати обилно. Вложете цялата си позитивна сила за един по-добър край.

Дева

Някой ще ви каже тъкмо това, което желаете да чуете и това ще бъде началото на нещо ужасно. Спрете и обмислете всичко деликатно, тъй като може да се окаже капан.

Везни

Животът ви става малко чудноват през днешния ден. Неочаквани спънки се появяват по пътя ви. Време е да намалите темпото и да опитате да ги избегнете.

Скорпион

Денят е подобаващ да седнете със фамилията си и да си спомняте за предишното. Това ще ви зареди с доста позитивна сила.

Стрелец

Вашата сила през днешния ден подсигурява, че можете да се справите с всеки проблем по най-практичния метод. Ще разрешите проблеми, които ви тормозят от дълго време.

Козирог

Върнете се на земята и започнете да се справяте с проблемите. Ако бягате от тях, няма да изчезнат. Не се тормозете, ще получите помощ.

Водолей

Ако всичко наподобява плашещо, просто запретнете ръкави и се залавяйте за работа. Най-доброто нещо, което можете да извършите, е да положите оптимално доста старания.

Риби

В доста добра позиция сте да дадете нови хрумвания на работното място или у дома. Разбирате се добре с значими хора и това ще повлияе позитивно на развиването на нещата.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР