Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 18 април 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Близките ви имат вяра във вас и във вашата почтена дума. Постарайте се да спазите обещанието, което сте дали, с цел да не ги разочаровате. Ще срещнете известни компликации, само че те не са невъзможни за превъзмогване.

Телец

Писнало ви е да чувате клишетата, които излизат от устата на хората. Днес ще получите комплимент, който е толкоз изхабен, че няма да успее да ви трогне. Човекът, който се пробва да ви впечатли, би трябвало да се постарае доста повече.

Близнаци

Мислите си, че не можете да живеете без ежедневните придобивки, които приемате за даденост. Това обаче напълно не е по този начин. Откажете се от нездравословните привички, които ви дърпат обратно, и ще се убедите в това.

Рак

Чувате молбата за помощ, отправена към вас, само че, необяснимо за близките, я пренебрегвате. Причината за това е известна единствено на вас. Но усещането, което оставяте у другите, не е положително.

Лъв

Категорично отказвате да следвате нечие непознато мнение и се застъпвате за своята позиция. Именно по този начин би трябвало да постъпите през днешния ден, с цел да избегнете опит за влияние върху себе си.

Дева
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР