Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 24 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Не всичко, което наподобява ужасно в действителност е такова, само че може да стане! Ще ви отнеме доста време да стигнете до дефинитивно решение, само че сигурно, то ще бъде вярно.

Телец

Пригответе се за огромно очакване през днешния ден. Вземете си книга или нещо, с което да се забавлявате. Не че хората не почитат времето ви, просто не могат да разпределят своето вярно.

Близнаци

Трябва да се уверите, че сте доста фокусирани през днешния ден. Няма да ви бъде мъчно. Вашите близки са разпръснати на всички места и всички те имат потребност от вас, това може да се окаже дребен проблем.

Рак

Днес сте креативен въодушевление, имате огромно въображение, което може да ви заведе до прелестни неща. Ще видите неща, които в никакъв случай преди не сте виждали. Не се отхвърляйте!

Лъв

Днес е доста евентуално да се разочаровате от вашите другари или сътрудници. Някой от тях не е в час и не се държи съответно, само че няма какво да извършите, с изключение на да чакате.

Дева

Бъдете деликатни, тъй като е допустимо да загубите цени движимости или да забравите значими пароли. Умът ви е на друго място. Опитайте да избегнете значимите задания през днешния ден.

Везни

Вашата помощ е витално значима, с цел да може да потръгне някакъв план в работата или у дома. Трябва да помогнете на най-малко един основен участник в този план.

Скорпион

Старайте се да не се поддавате на изкушението през днешния ден. Влагайте мисъл във всяко едно свое деяние и обмисляйте всеки един вид. Така ще избегнете неприятности.

Стрелец

Вие сте късметлии през днешния ден. Всички ваши близки и обичани хора са на ваша страна и ви поддържат. Може в този момент да не оценявате какъв брой значимо е това, само че ще пристигна миг, в който ще разберете.

Козирог

Предстои ви смяна, която не можете да изберете дали да ви се случи или не, имате способността елементарна да я насочите в позитивна посока. Стремете се да сбъдвате фантазиите си.

Водолей

Денят е подобаващ да нахвърляте концепциите си за бъдещи планове. Ако имате опция, пътувайте. Изпълнени сте с страсти и това е нещо позитивно за вас, през днешния ден.

Риби

Изглежда всички знаят кое е най-хубавото за вас, само че вие не сте длъжни да се съгласявате. Обмислете всичките страни на всички значими въпроси през днешния ден.Въпреки че може да се пренатоварите.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР