Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за събота, 23 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Вслушвайте се деликатно в инстинктите си през днешния ден. Ще ви оказват помощ да тръгнете в вярната посока. Прекарайте деня, заобиколени от околните си хора.

Телец

Ще бъдете подложени на тест, който ще покаже дали можете да се справяте с доста задания едновременно. Ще се справите, само че по-късно ще ви е потребност сериозна отмора.

Близнаци

Денят не е подобаващ за вдишване на отговорности и започване на значими планове. Възможно е по средата на избрана задача да изскочи нещо значимо и да се наложи да оставите всичко.

Рак

Изпълнени сте с позитивна сила през днешния ден и би трябвало да се възползвате от това. Опитайте да дадете някаква вяра на приятелите и фамилията си. Имате нужната мощ.

Лъв

Не приемайте цялата информация, която получавате за истина. Източниците ви не са изключително надеждни, тъй че не вярвайте изцяло, изключително в случай че става въпрос за финанси.

Дева

Няма да получите тъкмо това, което очаквате от значим за вас човек и ще бъдете разочаровани. Разговорите са значими, само че преди да започнете да говорите, помислете добре.

Везни

Трябва да съберете цялата позитивна сила, която носите в себе си, с цел да съумеете да се справите с днешната обстановка. Фокусирайте се върху хубавите неща.

Скорпион

Стойте надалеч от всевъзможни промени, свързани с живота или работата ви. Оставете ги за идната седмица. Радвайте се на това, което имате, даже да го смятате за леко скучно.

Стрелец

Днес сте извънредно гъвкави. Поставени сте пред доста провокации, само че с помощта на своята еластичност, ще се справите чудесно и ще изненадате всички.

Козирог

Ще бъдете изпълнени със страхотни хрумвания през целия ден. Творчески настроени сте, тъй че се занимавайте с нещо, което изисква точно такава настройка.

Водолей

Вашата половинка се нуждае от вас. Ако сте необвързани- родител, дете или другар има потребност от вас. Обърнете внимание на хората, които обичате, те го заслужават.

Риби

Поговорете си с някой другар. Приятелите ви се интересуват от това, което ви се случва и са в положение да ви оказват помощ. Обърнете се към тях и нещата ще се оправят.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР