Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за сряда, 6 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес се чувствате ужасно и се наслаждавате на прелестния ден. Положителната ви сила ще ви помогне да постигнете сериозен прогрес във всички аспекти.

Телец

На ръба на прочувствена бездна сте, само че не се чувствайте застрашени. Ако не друго, най-малко сте спокойни, защото тази обстановка ви припомня за преживелица от предишното.

Близнаци

Вие сте сигурни, че сте на пръв път, само че в случай че се окаже, че не сте, имате време да влезете в него. Може да отнеме време, само че ще сбъднете всичките си стремежи.

Рак

Бъдете деликатни в връзките си с сътрудниците и приятелите. Възможно е да се изкушите да ги употребявате, с цел да постигнете задачите си, а по този метод те ще се извърнат против вас.

Лъв

Днес концентрацията е от значително значение. Ако не можете да отстраните нещата, които ви разсейват, има огромна възможност да се неуспехите.

Дева

Някои задания, които отлагате от много дълго време, ще се окажат много занимателни, което е огромна изненада. Толкова ще ви хареса, че може даже да се окаже, че това е новото ви занимание.

Везни

Днес ще имате опцията да помогнете на приятелите си. Те може и да не схванат какво сте създали, само че това не е толкоз значимо. Не е моментът да изтъквате какъв брой добър другар сте.

Скорпион

Ще имате огромен прогрес. Ще имате опцията да извършите няколко избора, които сигурно ще бъдат верни. Ще бъдете извънредно проницателни през днешния ден.

Стрелец

Днес половинката ви ще се държи като началник. Обикновено се забавлявате на това, само че през днешния ден това минава всевъзможни граници. Трябва да поговорите за това, с цел да не се натрупа отрицателна сила.

Козирог

Днес ще получите доста хубави вести и евентуално ще оставите втората половина от деня с цел да ги отпразнувате. Днешният ден ще ви зареди с огромно количество позитивна сила.

Водолей

Тествайте границите си през днешния ден. Ще бъдете учудени от резултатите. Това няма да продължи постоянно, само че пробвайте да задържите нещата по този начин за момента.

Риби

Душата ви е жадна за изкуство- музика, спектакъл, кино. Може да се наложи да се допитате до остарял другар за съвет или рекомендация. Ще бъдете удовлетворени от всичко, което се случва през този ден.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР