Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 3 февруари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес ще ви се наложи да се занимавате с някой, който ви изнервя и не харесвате, само че ще се окаже, че не е чак толкоз неприятно. Ще превъзмогнете обстановката и ще ви се стори относително елементарно.

Телец

Денят е съвършен да забавите темпото. Избягвайте да предприемате фрапантни дейности през днешния ден, без значение какъв брой привлекателно ви се коства. Това важи с двойна мощ за финансовите въпроси, тъй като те изискват повече внимание.

Близнаци

Трябва да следвате настроението си през днешния ден. Трябва да бъдете тъкмо там, където се забвлявате. Опитайте да се образовате за нещо, което в действителност ви е забавно. Ще ви се стори доста прелестно, даже занимателно.

Рак

Живейте живота си тъкмо както го искате- вие знаете какво значи това. Вашата сила е огромна и сте способни да извършите всичко, което желаете. Напълно си коства, тъй че не се колебайте.

Лъв

Изкуството и огромните хрумвания изпълват мозъка ви тъкмо в този момент и гълтам по-голямата част от силата ви, не че това не е хубаво. Обърнете внимание на креативната си страна, може да създадете велики неща през днешния ден.

Дева

Нещата ще станат доста грозни у дома през днешния ден, само че пробвайте да стоите настрани от всичко протичащо се. Всъщност, може да желаете да дадете добър образец, като се издигнете над тези неща за в този момент.

Везни

Имате малко по-различна визия за нещата през днешния ден и ще се наложи да си сверите часовника с действителността, тъй като в противоположен случай няма да се чувствате добре. Сега е моментът да извършите ход и да подредите пъзела.

Скорпион

Днес сте способни да откриете всевъзможни нови трикове, само че единствено от положите старания да изследвате нова територия, интелектуално или физически. Трябва да се чувствате добре и да накарате и другите да се усещат по този начин.

Стрелец

Отменете среща или събитие, което имате през днешния ден и се фокусирайте върху нещо, което е в действителност значимо за вас. Съсредоточете всичките си старания върху това и дайде най-хубавото от себе си. Ще имате много работа през днешния ден.

Козирог

Някой, с който работите или живеете, мъчно ви понася тъкмо в този момент. Обикновено се разбирате доста добре, само че просто днешната ви сила не пасва с неговата. Време е да се отърсите от всичко отрицателно, което мислите.

Водолей

Вие сте майстори на компромисите, само че през днешния ден ще се наложи да жертвате повече, в сравнение с ви се желае. Опитайте да не влагате съвсем никакви страсти в днешния ден, тъй като има голяма възможност да бъдете доста разочаровани в последна сметка.

Риби

Опитайте се да прекарате известно време с положителните си другари през днешния ден - и не забравяйте да запазите мозъка си открит! Поне един от тях се пробва да ви накара да извършите дребна смяна, която си коства да извършите.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР