Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за петък, 18 януари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес е идеалният ден да захвърлите всичко на назад във времето и да се посветите напълно на себе си. Бъдете импулсивни - качете се на колата и потеглете в непозната посока или пък изненадайте обичания човек с нетипично сантиментално прекарване.

Телец

Не е зле през днешния ден да отхвърлите малко от многото натрупала ви се работа, нищо че е неделя. В противоположен случай рискувате още повече да затънете в неизпълнени отговорности.

Близнаци

Имате възприятието, че всичко е като че ли обърнато с главата надолу. Вземете се в ръце и въведете ред в бъркотията към вас, с цел да започнете идната седмица задоволени и " на чисто ".

Рак

Не забравяйте, че няма неотложна работа. Следвайте тази максима и помнете, че не всичко зависи от вас и в последна сметка не може да " огреете " на всички места. Вместо това посветете малко време на самите себе си.

Лъв

Следващата седмица ще бъде тежка, по тази причина през днешния ден е време да подредите мислите в главата си, а за какво не и да отметнете някоя и друга задача в задатък.

Дева

Починете си, както единствено вие си знаете - прекарайте деня по пижама, поглезете се с нещо сладко и нахранете сетивата си като посетите концерт, спектакъл или пък галерия. Изборът звездите оставят на вашия личен усет.

Везни

Днес несъмнено е ден за отмора! Посветете днешния ден на обичано занятие или на непосредствен човек, с който от дълго време отлагате да се видите.

Скорпион

Денят е съвършен за разходка измежду природата или (не)планирано пътешестване. Времето също е на ваша страна, тъй че самоуверено затръшнете вратата зад себе си и му се насладете напълно.

Стрелец

" Приятел в потребност се познава. " Именно в ролята на приятеля ще се озовете през днешния ден за ваш непосредствен човек, който има потребност от поддръжката ви.

Козирог

Време е да се върнете в действителността и да помислите какво би трябвало да извършите, с цел да подобрите ситуацията си - както в професионален, по този начин и в персонален проект. Опитайте се да слушате разсъдъка, а не страстите си.

Водолей

Покажете на обичания човек какъв брой доста държите на него. Направете нещо импулсивно и нетипично, с цел да го зарадвате - потеглете на сантиментално пътешестване или организирайте някаква друга непредвидена изненада.

Риби

Бъдете твърди и не се поддавайте на страстите си. За страдание от време на време човек би трябвало да постъпва по този начин, както е редно, а не по този начин, както самият той счита за добре.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР