Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за вторник, 15 януари 2019 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Денят ви ще бъде под напрежение. Възможно е сътрудниците ви да се държат по-студено с вас, само че не го приемайте във вътрешността.

Телец

Човек от предишното ви ще има потребност от помощта и наличието ви през днешния ден. Отзовете се. Това, че този човек е минало за вас не значи, че не заслужава помощ.

Близнаци

Липсва ви сила през днешния ден. Чувствате се изтощени, само че хубавото е, че през днешния ден е последният ден от работната седмица. Направете нещо за себе си през уикенда, с цел да презаредите батериите.

Рак

Направете нещо сантиментално през днешния ден за половинката си или изненадайте остарял другар. Внесете малко благополучие в нечий живот. Ще се почувствате задоволени.

Лъв

Днес ще имате мотив за празнуване. Очакват ви единствено приятни страсти и изненади. Насладете се на слънчевия ден.

Дева

Наскоро започнатата връзка стартира да става много мощна. Позволете на този човек да бъде до вас. Няма да съжалявате.

Везни

Вероятно ще се чувствате отегчени през днешния ден. Компанията ви не е от най-веселите, само че се пробвайте да запазите положителното си въодушевление.

Скорпион

Общуването с хората ви прави доста щастливи през днешния ден. Ще се заредите с позитивни страсти, когато чуете какво имат да ви кажат хората.

Стрелец

Днес работете в екип, ще постигнете доста положителни резултати. Ще се сблъскате с разнообразни хора, разнообразни характери и привички.

Козирог

Събитията през този ден ще ви научат по какъв начин да бъдете толерантни. Усмихвайте се на хората към вас, по този начин ще извършите деня им по-хубав.

Водолей

Губите самообладание, хората към вас не ви изслушват. Спрете да се тормозите и отвръщайте със същото. Никой не заслужава да хабите нервите си.

Риби

Обърнете внимание на кариерата си през днешния ден. Трябва да се трудите старателно, с цел да постигнете мечтаните резултати и да сбъднете фантазиите си.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР