Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 17 декември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Понякога най-хубавият метод да разберете нещо е да го обясните на някой различен. Има нещо, което не разбирате и това ви тормози. Опитайте този нетрадиционен метод- пробвайте да го обясните на някой различен и елементарно ще разберете защо става дума.

Телец

Днес ще се чувствате извънредно щастливи. Ще имате желанието да извършите и хората към вас щастливи. Ще обсипете околните си с дарове и внимание. Какво по-хубаво от това?! Насладете се на днешния ден оптимално.

Близнаци

Днес ще получите изясненост по доста въпроси, само че нещо, което на пръв взор наподобява дребно, ще скапе всичките ви проекти за деня. Няма значение, бъдете позитивно настроени, може пък да е за положително.

Рак

Запазете своята обективност през днешния ден. Тя ще ви помогне да вземете доста значими решения, както и да помогнете при разрешаването на разногласия. Това е значимо качество, тъй че се възползвайте от него. Опитайте да изолирате страстите си през днешния ден.

Лъв

Единственото нещо, върху което би трябвало да се фокусирате през днешния ден, е да вършиме нови проекти. Помислете какво желаете да вършиме след 5 години, какъв човек желаете да бъдете тогава и с какъв човек желаете да бъдете.

Дева

Следвайте безусловно всяко предпочитание, което имате през днешния ден. Днес хората към вас ще имат доста хрумвания и доста оферти към вас, само че не е наложително да приемате всички оферти. По-скоро следвайте своите стремежи и правете нещата, които вие желаете.

Везни

Днес ще ви е извънредно мъчно да се фокусирате върху нещата, които би трябвало да свършите. Ще има неща, които доста ще ви разсейват и няма да сте изключително продуктивни. Не се тормозете, в понеделник ще довършите работата си.

Скорпион

Напоследък се занимавате с доста впечатляващи неща, само че това към този момент ви идва допълнително и е време да разпуснете. Съберете багажа си и отидете на някое прелестно място, на което няма да мислите за нищо.

Стрелец

Всяко деяние има следствие, а днешният ден ще ви подсети този факт по няколко разнообразни метода. Понякога вие ще сте този, който работи, а различен път- този който страда от следствията.

Козирог

Днес ще имате неповторимата опция да се справите с всеки безпорядък. Имате непреодолимото предпочитание да подредите и планирате всичко. За ваше благополучие има доста неща, с които можете да се захванете.

Водолей

Вашият живот е по-свързан с живота на другите хора, в сравнение с си мислите. Именно през днешния ден ще разберете, че е по този начин. Днес е допустимо да създадете някои доста здрави и мощни връзки. Възползвайте се от тази опция.

Риби

Днес ще получите рядката опция да измененията нечий живот. Готови ли сте да извършите тази огромна стъпка? Нямате доста време за размисъл, тъй че действайте. По-късно ще разберете какъв е резултатът от дейностите ви.

Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР