Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за понеделник, 22 октомври 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днешният ден не е подобаващ за опити. Нито със обществения ви живот, нито с персоналния. Не се захващайте с нови планове. Оставете деня да мине по този начин, както минава всеки различен.

Телец

Не се хвалите с това какъв брой сте проведени и не го вършиме показно, само че резултатите споделят задоволително, изключително през днешния ден. На доста хора им харесва това, което виждат.

Близнаци

Някой се нуждае от помощта ви, само че не знае по какъв начин да я изиска. Проверете вашите най-близки хора по какъв начин са, тъй като може този човек да е някой от тях. Ако откриете кой е, подайте му ръка незабавно.

Рак

Вашата сантиментална страна на характера се демонстрира през днешния ден. Сега е моментът да привлечете вниманието на половинката си или на верния човек. Направете изненада.

Лъв

Вслушайте се в препоръките на приятелите си през днешния ден. Колкото и необичайно да звучи, те по-добре знаят какво е най-добре за вас. Може да научите доста значими неща от тях.

Дева

Време е да почистите бюрото си, пощенската си кутия и всичко, което е безпорядък в живота ви. Крайно време е да го извършите, тъй като не можете да продължавате повече по този начин.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР