Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 11 октомври 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Днес желаете да извършите нещо. Може да е смяна у дома, да изградите нова връзка, да придобиете нови познания, да развиете гения си. Каквото и да е, послушайте себе си и го направете. По-късно ще се радвате, че сте го създали.

Телец

Днес не е ден, в който да се откажете от работата си, единствено тъй като имате някакъв проблем. Днес е един от тези дни, в които трудностите в действителност подкрепят триумфа ви. Ще имате опцията да разгърнете капацитета си.

Близнаци

Вие сте доста положителни в това да казвате на хората това, което желаят да чуят. Това не значи, че потъпквате себе си, просто знаете по какъв начин да накарате един човек да се усеща добре и да се усеща специфичен. Днес ще употребявате тази своя дарба.

Рак

Днес ще имате блестящи хрумвания и ще желаете да превърнете концепциите си в действителност. Днес ще имате няколко страхотни благоприятни условия да сбъднете фантазиите си. Време е да планирате уикенда си.

Лъв

Днес ще би трябвало да излезете отвън зоната си на комфорт и да поемете риск. Това е единственият метод да постигнете някакъв триумф през днешния ден. Не се колебайте, хвърлете се в непознатото. Няма да съжалявате.

Дева

Понякога най-голямата ни мощ се оказва най-голямата ни уязвимост. Днес ще разберете това доста добре. Не бива да разчитате постоянно на мощните си страни, тъй като по този начин може да извършите крачка обратно.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР