Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за четвъртък, 21 юни 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Дори да сте отмора през този ден, работата ви ще продължи да ви преследва. Няма да съумеете да се откъснете от нея изцяло. Голяма част от мислите ви ще бъдат ориентирани към работата, което ще подразни околните и приятелите ви.

Телец

От известно време потискате възприятията и страстите си, само че към този момент е време да ги излеете. Това доста ви тежи и основава ненужно напрежение, с което е време да се справите. Освен това, отговорите, които ще получите през днешния ден ще бъдат доста приемливи.

Близнаци

Днес ще бъдете в извънредно положително въодушевление и това ще се дължи на обстоятелството, че ще получите тъкмо това, което желаете, както го желаете и когато го желаете. Някои секрети ще излязат нескрито през днешния ден и ще внесат малко ужас.

Рак

Всички типове отлична енергия- прочувствена, физическа и други ще са на ваше разположение през днешния ден. Интуицията ви ще бъде по-активна от всеки път. Това ще ви е доста потребно и ще ви даде тенденция за днешния ден.

Лъв

Днес ще се научите да упражнявате самоконтрол. Също по този начин през днешния ден ще извършите връзката си с някой ваш непосредствен още по-силна от преди. През днешния ден ще се научите да се вслушвате в интуицията си.

Дева
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР