Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg

...
Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за неделя, 23 септември 2018 г.

Можете да следите дневния си хороскоп на страницата на Jenite.bg във Фейсбук!

Овен

Вие сте извънредно интелигентни и през днешния ден ще имате опцията да го покажете и да оставите доста хора с отворени усти. Потупайте се по гърба и продължавайте в същия дух. Можете да постигнете велики неща.

Телец

Продължавайте напред и си позволете да мечатете. Позволете си да мечтаете и във връзка с сантименталния си живот. Обърнете малко повече внимание на колегата си и пробвайте да развиете връзката си.

Близнаци

Днес ще бъдете подложени на тестване. Налага ви се да убедите някого да направи нещо, което не желае. Естествено, би трябвало да почитате мнението на другите, само че през днешния ден в действителност ви се постанова да го извършите. Няма да ви бъде доста прелестно.

Рак

Всеки ден отделяте по 8 часа от деня си, с цел да печелите пари и това няма по какъв начин да не се отразява отрицателно на персоналния ви живот. Ето за какво през почивните дни би трябвало да забравите за работата и да обърнете внимание на себе си, околните си и да си починете в действителност.

Лъв

Днес звездите ще подложат търпението ви на тестване. Ще имате конфликти единствено с хора, които ви лазят по нервите, само че ви се постанова да ги търпите, тъй като се нуждаете от тях. В края на деня ще бъдете доста изтощени.

Дева

Днес ще чувствате яд, който не ви е изключително прочут. Не сте привикнали да изпитвате сходни усеща. Но днешният яд, който изпитвате, няма да е без съображение. Някои хора си играят с търпението ви от доста време и през днешния ден ще избухнете.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР