Може да носи короната на Мис България 2020, но съвсем не ...

Може да носи короната на Мис България 2020, но съвсем не

Носете си шушляците, бедняци такива: Мис България 2020 Венцислава Тафкова

Може да носи короната на Мис България 2020, но съвсем не е за образец. Наскоро Венцислава Тафкова се изложи брутално с неуместно изявление, което едвам ли пасва на посланието, което стои зад конкурс от този сан.

Тунингованата брюнетка отнесе доста яд, заслужени рецензии и даже откровени обиди по собствен адрес от консуматори във виртуалното пространство, откакто се пусна в серия от фотоси с палта от естествена кожа, с които към този момент сме ви я показвали. И с цел да е картинката цялостна, в този момент отвръща на нападките по доста дебелашки метод, с което само може да си навлече още ненавист.

" Мога да си го разреша и по тази причина нося такива палта. Вие си носете шушлековите якета, сиромаси такива! Аз съм друга категория ", избухна Тафкова.

А от кое място миската има тези благоприятни условия и по какъв начин си купува толкоз скъпи облекла, може би не е чак толкоз мъчно да се допусна. Обществена загадка е, че те са резултат от най-древната специалност, която практикува, написа " Уикенд ".

Вместо да се засрами, че парите й са от креватни осъществявания с мъже, които могат да й бъдат дядовци, тя се хвали наляво и надясно. Очевидно интелектът й е на равнище 0, колкото е и естествената й хубост, добавя още изданието.

създател: СЛАВА
...

Източник: slava.bgКОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg