Може би някакъв вид съгласуване с някакъв друг вид политически

...
Може би някакъв вид съгласуване с някакъв друг вид политически
Коментари Харесай

Ключов съветник на президента видя съгласуване между Слави Трифонов и ДПС, може би случайно

Може би някакъв тип координиране с някакъв различен тип политически фактори - освен партии, а субекти, които се занимават с политика. Това са единствено догатки. Така ръководителят на Съвета за стратегическо развиване при президента проф. Александър Маринов разяснява офанзивите от страна на " ИТН " (ИТН) против министри от служебното държавно управление. Става въпрос за (министърът на финансите) и (министърът на икономиката), които бяха поканени в началото от Има Такъв Народ да вземат участие в постоянното държавно управление.

Маринов призна, че съвпадението в позициите на Има Такъв Народ сочи към Движение за права и свободи. Той дефинира държанието на партията на Слави Трифонов по адрес на Василев и Петков като " безусловно нелогично ".
 Пламен Николов публично показа втория проектокабинет на ИТН Пламен Николов публично показа втория проектокабинет на " ИТН "
Номинираният за министър председател от " ИТН " Пламен Николов показа лист на претендентите за министрите пред публицисти в Народното събрание....

Да, може да има работещ парламент и работещо служебно държавно управление, само че тази възможност не е доста мощна, акцентира Маринов пред bTV. Според него, няма никакъв проблем в това, че Пламен Николов е получил проучвателния мандат за сформиране на държавно управление. Президентът го е дал в петък в 17:00 часа в опит да тушира разгарящите се несъгласия сред партиите и обединенията, които имат късмет да сформират държавно управление.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР