Може би много от вас като мен понякога нямат достатъчно

...
Може би много от вас като мен понякога нямат достатъчно
Коментари Харесай

Какво да пием всяка вечер след вечеря за добро здраве и храносмилане?

Може би доста от вас като мен от време на време нямат задоволително време да хапнат денем и вечерят щедро, а може би и по-късно. Рядкост е да седна на маса преди 19:00-20:00, а в някои дни това може да се отсрочи още повече. Никак не е прелестно възприятието от това да си с издут корем или да ти е тежко преди лягане. Именно поради това постоянно започнах да пия чай от джинджифил с мед и лимон. Разбира се, не го върша всеки ден, тъй като това може да раздразни стомаха още повече, само че виждам, че е потребно и прелестно и ми се отразява добре. Все отново в случай че сте решили да го пробвате и вие се убедете, че не сте алергични към някоя от съставките, а в случай че имате характерен режим на хранене или проблеми със стомаха се консултирайте със експерт преди да следвате сходни предписания. Ако всичко е наред, можете единствено да спечелите от пиенето на сходен чай - с изключение на, че работи добре на стомаха, той е удобен и за имунитета. Ето какво ни би трябвало, с цел да го приготвим: 
Продукти:
Джинджифил
Мед
Лимон
Приготвяне:
Част от джинджифила се обелва и нарязва на части. Слага се във вода да ври. Изсипва се в чаша и се прибавя лимон и мед. Останалата част от чая може да се остави да изстине и се изсипва в буркани и се оставят в хладилника за след време. 
Този чай успокоява корема и оказва помощ храносмилането, повдига имунитета и убива бактерии. 
За жал цената на джинджифила и лимоните пораства през зимата, тъй че в този случай тази рецепта може и да не е чак толкоз бюджетна и да се окаже непостижима за някои от читателите. Можете да следите за промоции в разнообразни вериги или магазини, с цел да се снабдите с повече от продуктите. Надявам се да опитате тази рецепта и да споделите своите усещания. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР