Моите най-големи притеснения се потвърдиха, колегата Тодор Николов е сложил

...
Моите най-големи притеснения се потвърдиха, колегата Тодор Николов е сложил
Коментари Харесай

Началникът на казанлъшкия КАТ Тодор Николов се е самоубил

Моите най-големи терзания се потвърдиха, сътрудника Тодор Николов е поставил завършек на живота си . Това съобщи шефът на ОДМВР-Стара Загора старши комисар Георги Хаджиев, откакто 44-годишният Тодор Николов, шеф на пътната полиция в Казанлък, бе открит мъртъв в персоналния си лек автомобил край Бузовград, съобщи БГНЕС.
Днес в региона на язовир Копринка установихме автомобила на сътрудника. От първичния оглед е ясно едно, прострелна входно-изходна рана в региона на главата, най-вероятно гибелта е настъпила ненадейно, съобщи комисар Хаджиев. Разпоредих психолог да окаже подпомагане на фамилията на Тодор – на сестра му, на племенницата му, добави Хаджиев.
Окръжният прокурор на Стара Загора Дичо Атанасов уточни, че Николов е поставил завършек на живота си със служебното си оръжие – револвер „ Макаров” . Пистолетът е бил в ръката му. В автомобила е открита една единствена гилза. На този стадий няма по какъв начин да знаем какви са тъкмо аргументите, съобщи още Атанасов.

Той заяви, че наоколо до утайника на язовир Копринка са открити пачки с разнообразни по номинал банкноти – към 4-5, открити са муниции и кобур с револвер. На този стадий допускаме, че това е евентуално нелегално оръжие. Каква е връзката със самото прострелване, на към момента не може да кажем, само че това е една справедлива находка, сподели още окръжният прокурор.
Дали става въпрос за корупционно действие с опит за прикриване на следи, не излиза наяве все още. Тепърва ще се води следствие, добави Атанасов. Той уточни, че още не е известно какъв брой са тъкмо откритите пари, само че измежду тях има и валута, има банкноти от 20 лева и от 100 лева Освен това те са престояли във водата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР