Мохамед Салах подписа нов дългосрочен контракт с Ливърпул. Действащият договор

...
Мохамед Салах подписа нов дългосрочен контракт с Ливърпул. Действащият договор
Коментари Харесай

Салах подписа нов тригодишен договор с Ливърпул

Мохамед Салах подписа нов дълготраен договор с Ливърпул. Действащият контракт на египетския нападател с мърсисайдци изтичаше през 2023, като договарянията за удължение на договорката изглеждаха в застой. Въпреки това, двете страни са постигнали съглашение, като 30-годишният футболист ще остане на „ Анфийлд “ до 2025 година и ще заработва по над 350 000 паунда седмично, което ще го направи най-скъпоплатения състезател в клубната история .
Мохамед Салах.
„ Чувствам се ужасно и съм разчувствуван да спечелвам титли с клуба. Това е благополучен ден за всички. Отнема известно време, мисля, с цел да подновиш, само че в този момент всичко е финализирано, тъй че би трябвало да се концентрираме върху това, което следва. Мисля, че можете да видите в последните 5-6 години, че отборът непрестанно върви по възходяща. Миналия сезон бяхме покрай спечелването на четири трофея, само че за жалост в последната седмица от сезона загубихме два. Смятам, че сме в добра позиция да се борим на всички фронтове. Имаме и нови попълнения. Просто би трябвало да продължим да работим интензивно, да имаме добра визия, да бъдем позитивни и да се хвърлим за всеки един трофей още веднъж “, сподели Салах.

Египетският нападател дойде в клуба от Рома през 2017, като мигновено показва на какво е кадърен, вкарвайки впечатляващите 44 гола във всички шампионати в дебютната си акция. Той има общо 156 попадения в 254 срещи във всички шампионати за Ливърпул. 30-годишният футболист бе определен за Играч на годината от Асоциацията на спортните публицисти и тази на играчите, откакто оказа помощ на тима да стигне до дубъл за купите предходната акция, триумфирайки за ФА Къп и Купата на Лигата. Освен това той изведе отбора до купата във Висшата лига през 2020 и Шампионската лига година по-рано.

„ Моето обръщение към почитателите е, че играчите в тима желаят да дадат най-хубавото от себе си идващия сезон в опит да спечелим всички вероятни титли. Както нормално, стойте зад нас и ни подкрепяйте непрестанно и съм сигурен, че още веднъж ще ликуваме дружно с титли “, се обърна той към последователите на „ алените “. Ливърпул започва новия сезон във Висшата лига с посещение на новака Фулъм на 6 август. За четвърта поредна година възпитаниците на Юрген Клоп стартират акцията в Премиършип против промотиран тим от Чемпиъншип. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР