Мофе Бамуива е обикновен сватбен фотограф, който живее в нигерийския

...
Мофе Бамуива е обикновен сватбен фотограф, който живее в нигерийския
Коментари Харесай

На 4 години тя покори света с чара си. Как изглежда днес най-красивото момиче на Нигерия:

Мофе Бамуива е елементарен брачен фотограф, който живее в нигерийския пристанищен град Лагос и с право счита това момиченце за свое изобретение.

Снимката на 4-годишната Джар събра 70 000 лайкове за седмица и това беше единствено началото на известността й. Момичето беше наречено „ ангел “, „ кукла “, „ прелестна хубавица “. „ Боже, тя е прекомерно добра за този свят! “ — написа един от въодушевените консуматори.

Вдъхновена от реакцията в интернет, майката на момичето основава личен блог в Инстаграм, който стартира с 6000 клиенти и една единствена фотография. След това се появила нова поредност от фотоси на същия фотограф. И слвата на прелестното момиче растяла!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEJ3SISTERS-JARE IJALANA (@the_j3_sisters)

Красивата Джар има две по-големи сестри, Джоба и Джамилоджу, които също се появяват в изявленията. Имената им дали името на страницата и канала в Youtube – the_j3_sisters.

Скоро Yahoo Lifestyle пък наградило момичето с купата „ най-красивото дете в света “. Сред значимите събития в живота на момичето е присъединяване в Лондонската седмица на модата и пътешестване до огромно благотворително събитие в Гана.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEJ3SISTERS-JARE IJALANA (@the_j3_sisters)

Фотографът Мофе споделя, че никой не е учил Джар на основите на моделството, само че тя е талантлива с естествено артистично изкуство и е развита оттатък годините си.

Той избрал характерен жанр на снимка, с цел да подчертае отличителния външен тип на Джар. Момичето било помолено да си показа, че към този момент е стара, а резултатът бил поредност от доста изразителни фотоси.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THEJ3SISTERS-JARE IJALANA (@the_j3_sisters)

Фотографът също по този начин отбелязва, че по време на някои фотосесии се употребява грим и по тази причина моделите наподобяват по-големи за възрастта си.

Днес Джар е на 9 години и не престава да снима. Има доста студийни фотоси и видеоклипове онлайн, които не престават да радват почитателите. В блога можете да видите и ежедневни фотоси на момичето.

Мама се пробва да я защищити от „ звездна болест “ и следи прецизно по какъв начин се показва момичето в учебно заведение. Джар е доста интензивно дете, а в едно изявление разкрива, че един ден желае да се занимава с просвета.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg