Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани

...
Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани
Коментари Харесай

Джулиана Гани: Всичко започна с фотосесия във ваната на хотел в Асеновград

Модната кариера на най-известната Мис Силикон у нас Джулиана Гани почнала с фотосесия във ваната на хотел в Асеновград, разкри самата тя.

Красавицата си спомня добре началото на стилната й кариера, стартирала с курс за модели в Пловдив.

Курс

" Записах се на един курс в родния ми град за манекени в дома на модата в Пловдив, беше към три месеца, там ни образоваха по какъв начин да позираме пред обектива, по какъв начин да дефилираме, само че аз доста желаех да се разчупя още повече и тогава си припомням ме откри един фотограф през Facebook, който ми предложи да създадем професионална фотосесия. Отидохме в един хотел в Асеновград и започнаха фотосите. Не си представяйте, че е било нещо разголено или еротично, аз бях извънредно стеснителна и доста притеснителна и за такива по-секси детайли беше мъчно да се приказва въобще. Трябваше ми в действителност доста време, с цел да се отпусна и да се почуствам спокойна пред камера. Снимахме на всички места в хотела, по коридорите, в стаите, фоайето, до момента в който не се поуспокоих и най-после сесията приключи във ваната. Беше занимателно и забавно “, спомня си Джулиана.

Късмет

Оттогава до момента тя има зад тила си извънредно доста състезания и както самата тя се майтапи: " Най-добре е да се ревизира в Google на кой конкурс тъкмо и по кое време се е явявала “. Иначе си спомня присъединяване на Мис Пловдив, тъй като това е един от първите състезания, на които се е явявала. След това идват още няколко по-малко известни надпревари за хубост, а Джули става все по-зарибена. През 2012 година пловдивчанката взе участие във второто издание на състезанието " Бест Еротик модел “, тогава прави и своите първи стъпки в по-разголените фотосесии. Измежду двадесет кандидатки Гани разрушава конкуренцията още с първото си излизане на сцената и печели наградата за най-хубав сексуален модел у нас. Освен с корона и лента Джулка си потегля от състезанието и с чисто нов силиконов бюст, които е и огромната премия.

Това незабавно отваря вратите на хубавицата към нови ширини. С едни гърди напред Гани се включва в кастинга за Мис Силикон, който печели от първия път през 2013 година И както самата тя споделя, тогава изгрява и нейната звезда. " Не съм родена с изключително огромен шанс, при мен нещата, които желая стават, само че постоянно е въпрос на доста старания. Както се споделя, да си накъсметиш шанса, само че аз съм доста упорита и последвам фантазиите си. Така беше и с Мис Силикон.

Това е първият по-голям конкурс, който завоювах. Явих се с доста неспокойствие и си припомням, че и тогава бях обезпокоена. Това са годините, в които това събитие беше доста известни и се правеше в един от най-големите клубове на нашето Черноморие, имаше над 3000 индивида, които бяха пристигнали да гледат. Имам спомен по какъв начин седях в бекстейджа и когато пристигна моят ред, просто забравих да изляза на сцената, само че от уредниците ми дадоха начален старт, като ме побутнаха откъм гърба и това беше. В този момент терзанието изчезна. Емоцията беше страхотна “, спомня си Гани.

Под кръста

След това идва и короната, а тя и носи доста известност, всички медии са вперили очи в нея и тя изгрява сред другите звезди. " Това бяха златните години за тези състезания, доста се гордеех с това и на всички места се представях като Мис Силикон “, споделя Джули. Популярността и носи доста позитиви, счита Джули: " Не съм от тези хора, които се оплакват от това какъв брой е извънредно да си прочут, в противен случай, има своите плюсове.

Навсякъде съм посрещната задушевно, хората ми се радват, работя доста повече, снимала съм акции на доста огромни компании, е, короната е тежка има и минуси, всеки те гледа като артикул, цялостно е с използвачи, става мъчно да оцениш същинските хора до себе си, само че това е част от играта “, споделя Джулиана. Понякога получаваме удари под кръста, животът не може да бъде единствено сладостен, само че това са нашите най-големи уроци, които ни построяват като хора “, споделя миската.

Операции

На огромното отчаяние досега в живота на Джули, както споделя тя, е една огромна неистина, и то изказана от доста непосредствен човек. " Това, което Илиян се опита да втълпи, че аз съм доста неприятна майка, че в никакъв случай не съм желала детето, че не мога да се грижа за него, всичко това е неистина. Всяка майка обича детето си и аз боготворя Давид и това е значимо да се знае. Това е в действителност нещо, което доста ме обиди. Днес мъчно се наскърбявам, за мен е казано всичко, изписани са какви ли не нелепости, къде правилни, къде не и аз нямам никакво предпочитание да диспутирам с никого, толкоз съм над нещата. Да ме засегне може единствено в случай че е нещо за детето или майка ми “, споделя моделката.

Въпреки известността Джули счита, че не се е трансформирала: " Да, може би образно съм се трансформирала, въпреки всичко си направих много интервенции (смее се), аз съм открит човек. Например в никакъв случай не съм крила какъв брой интервенции имам, няколко ринопластики, сменяла съм си три пъти силикона, уголемявала съм си устните, променяла съм цвета на косата си, само че като човек аз съм си същата. И считам, че съм се запазила. Продължавам да бъда добър човек, от време на време даже доверчив “.

Разбра се с бащата на сина си

" Никога не съм си мислила, че мога да бъда сложена в тази обстановка, аз доста желаех да имам дете и то е целият ми свят “, споделя силиконката, само че с цел да завърши този призрачен сън, е подготвена да се лиши от родителските права над детето си. “Отстъпих на Илиян непринудено правата, в този момент ми е по-спокойно, тъй като преди делото беше същински пъкъл, преди процеса не можех въобще да виждам детето ми, непрекъснато някакви каузи, някакви призовки, беше смут, с цел да се спре всичко това и с цел да се постави някакъв ред, бях подготвена на всичко, в този момент Давид е с мен всеки уикенд. При татко си е от понеделник до четвъртък. Правим дружно доста неща, забавляваме се “, споделя тя. По думите на Джулиана процесът за правата можел да продължи с години. А това щяло да навреди най-много на сина й. " Към този миг не съм изгубила родителските права, нито пък съдът ми ги е лишил. С Илиян сключихме съглашение. Така Давид ще има персонални връзки и време и с двамата си родители “, посочи пловдивчанката, предава " Телеграф "

Иска наследник и от служителя на реда

В живота на Джулиана неотдавна има нова обич. " Вече съм претърпяла много в персонален проект и в този момент просто желая да се любувам на момента, само че любовта несъмнено е страст, която ме въодушевява “, споделя хубавицата. Новата половинка в живота й е натрениран мачо със сериозна специалност и се споделя Тодор Гецов. Преди две години младият мъж влиза в системата на Министерство на вътрешните работи и работи като редови служител на реда, преди този момент е упражнявал професионално бойни изкуства. Именно поради работата си се стараел да не попада под светлините на прожекторите. За разлика от останалите мъже към Джули той избягвал публичността, въпреки че с жена като нея мъчно можело да остане прикрит. В персонален проект Мис Силикон е щастлива и удовлетворена от живота си и мечтае да има още един наследник.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР