Модераторите на българското съдържание на Фейсбук свалиха страницата на Атлантически

...
Модераторите на българското съдържание на Фейсбук свалиха страницата на Атлантически
Коментари Харесай

Meta свали страницата на българските атлантици заради антируски публикации

Модераторите на българското наличие на Facebook смъкнаха страницата на Атлантически Съвет / Atlantic Council of Bulgaria! За това сигнализираха от управлението на неправителствената организация, която има над 20 хиляди почитатели.

Страницата на атлантиците е обект на тежка цензура и налагане на неоправдани наказания, поради изявления, ориентирани против войната на Владимир Путин против Украйна, напомня " Фактор ".

„ Това е безочливо нападение освен против свободата на словото, само че и срещу евроатлантическия избор на българско общество “, акцентират от неправителствената организация.

Атлантическият съвет напомня, че от месеци наред локалната компания, наета от Meta, извършва " мокри поръчки " срещу тази страница, която беше обект на непрестанни офанзиви и голословни рестрикции.

„ Първо взеха решение да й понижат видимостта и разпространяването, а през днешния ден към този момент са прибягнали до крайната мярка. От обезсърчение. Защото към този момент се подвигна задоволително звук за произвола на проруските модератори във Фейсбук-България. Отчаяни са. Слаби са. Защото колкото й да постановяваха рестрикции на нейното разпространяване, толкоз повече се увеличаваха хората, които я търсеха, намираха и следваха наличието й “, декларират от Неправителствени организации.

„ Днес кремълската цензура пристигна, с цел да унищожи страницата на Атлантическия съвет на България. Утре ще пристигна и за Вас! Добрата вест е, че те сбъркаха. Паниката е неприятен консултант, изключително по време на война. След като минаха и тази граница, казусът с Фейсбук-България ще става още по-видим. И това е пътят той да бъде решен “, разясняват от управлението на АСБ “, декларират още от организацията.

Те приканват членовете и симпатизантите си да споделят тази нова, с цел да надигнем глас и защитим дружно нашата независимост и нашия евроатлантически път! Сигналът е изпратен и до U.S. Embassy Sofia! /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР