Моделките Ивайла Бакалова и Цеци Красимирова се прибраха в България,

...
Моделките Ивайла Бакалова и Цеци Красимирова се прибраха в България,
Коментари Харесай

Цеци и Ивайла се завърнаха в България - slava.bg

Моделките Ивайла Бакалова и Цеци Красимирова се прибраха в България, откакто паднаха огромна част от рестриктивните мерки за пътешестване сред страните разследване от коронавирусната пандемия. Двете не са дружно, само че се прибират почти едновременно, с цел да посетят родственици и другари.

От началото на юни Бакалова е в България, като не стопира да посещава празненства и събития. Тя не се задържа за дълго в София, и се насочи към родното Черноморие, където не стопира да върви по купони проведени от нейни другари. Последният кей за Бакалова е в Созопол, където посрещна July morning. Заедно с нея е и щерка й Рая, която рядко се връща в родината, защото главният и животи е в Дубай.

На територията на страната от три седмици е и Цеци Красимирова. Тя дойде у нас от Испания, където живее дружно със брачна половинка си предприемача Майк Струмейтис. Карантината наложена в целия свят раздели двойката за известно време, като се наложи Цеци да живее сама в фамилното им имение в Испания, до момента в който Майки в бе в Съединени американски щати, където следи бизнес си с марихуана.

Веднага откакто ограниченията се разхлабиха Красимиров пое към родината да види майка си, която в средата на юни имаше рожден ден. Моделката показа кадър от самолета минути преди да кацне в София, като написа „ Красивата ми страна “. По-късно показа фотография и с майка си. Красимирова се щракна в естествен парк Витоша, където се любува на природата и снима прекосяването си на пътеки и поляни, написа „ България Днес “. Вчера тя отпътува за Испания с частния аероплан на мъжа си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР