Моделката Моника Валериева, чийто апартамент в новопостроена кооперация в Студентски

...
Моделката Моника Валериева, чийто апартамент в новопостроена кооперация в Студентски
Коментари Харесай

Ограбиха Моника Валериева, НАП я разследва

Моделката Моника Валериева, чийто апартамент в новопостроена кооперация в Студентски град бе ограбен през вчерашния ден, а самата тя уточни пред служителите на реда от Седмо РПУ, че цената на отмъкнатите бижута , украшения и парични средства надвишава 400 000 лв., ще се снабди с изключителна инспекция от Националната организация по приходите (НАП).

Данъчните са останали мощно озадачени от внушителния размер на обира в жилището на 29-годишната дупничанка. Красавицата, която е щерка на дългогодишния шеф на Криминалната полиция в Дупница Валери Тодоров, няма публична работа и не е заявила доходи от трудова активност за отминалата 2018 година, както и за преходни години, написа lupa.bg.

Единствените открити приходи на Моника с платени налози към тях са 60 000 лв., получени от нея през 2015 година от присъединяване й в реалити шоуто ВИП Брадър.

Въпреки това Моника е заявила пред служителите на реда, създали оглед на обраното жилище, че от вкъщи й са отмъкнати скъпи часовници от марките Картие и Ролекс, дизайнерски бижута, гривни и обеци с диаманти и внушителна сума пари.

Сред откраднатото от вкъщи на Моника усещане на криминалистите направило и оповестената от нея изчезнала сума от 10 000 дубайски дирхами, които се равняват на към 4 400 лв., разкри пред Lupa.bg представител на бранш Кражби към Седмо РПУ.

Ченгето отхвърли да заяви повече детайлности от следствието, само че посочи, че полицията работи по няколко версии по отношение на причинителите на обира. Сред обвинените са колежки, приятелки и някогашни гаджета на хубавицата, защото е открито, че в жилището е проникнато с фалшифициран ключ, вероятно препис.

„ Кражбата е осъществена, или пък поръчана от непосредствен до Моника Валериева. Надяваме се да заловим причинителите, към този момент работим по няколко горещи следи “, рапортува столичен криминалист. Все още не е открито сигурно по кое време тъкмо е осъществена кражбата, защото дългокраката силиконова гърла е била на отмора в чужбина през последните дни.

Самата Моника Валериева е в потрес след грандиозния грабеж в жилището си и не подвига мобилния си телефон. Красавицата ще би трябвало да изтърпи и изключителна инспекция на Национална агенция за приходите – София и да изясни от кое място е придобила скъпоструващите бижута, украшения с диаманти, часовници и дизайнерски тоалети на обща стойност над 400 000 лв..

Валериева от години парадира с първокласния си метод на живот, като по този начин и не е ясно от кое място идват приходите й. Това поражда непристойни клюки и асоциации, които Моника гневно опровергава. Факт е, че тя непрестанно пътува до Монте Карло, Сен Тропе, Милано и Дубай, където отсяда в много скъпи хотели.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР