Моделът Радев“ цели крайна дестабилизация и несигурност. Това каза Александър

...
Моделът Радев“ цели крайна дестабилизация и несигурност. Това каза Александър
Коментари Харесай

Александър Йорданов, СДС: Моделът Радев цели крайна дестабилизация и несигурност

Моделът " Радев “ цели последна дестабилизация и неустановеност. Това сподели Александър Йорданов, евродепутат от ГЕРБ-СДС на извършената кръгла маса " Каузите на Съюз на демократичните сили като част от европейската десница-ЕНП. От НАТО и ЕС-към Еврозоната и Шенген “, извършена в зала " София “ на Гранд-хотел " София “, съобщи   " Фокус “.

Днес Съюз на демократичните сили е политическата мощ, която е част от дясната евроатлантическа политика у нас и се пробва да взема решение, а не да основава проблеми на България, съобщи Йорданов. " Аз благодаря на нашите народни представители, че те са тези, които демонстрират човечност, съгласие, дух на съдействие, приемливост в Народното събрание. Това е европейски вид депутати. Защото балканските ги гледаме тук и е огромен цирк. И по тази причина би трябвало да продължим да отстояваме своите дела, макар неуспехите, до които доведоха през последните 2 година страната някои дестабилизационни планове, които се подвизават от известно време и като партии. Ние би трябвало да продължим да бъдем непримирима съпротива на недемократичния модел " Радев “, който се показва в скрита зад служебни държавни управления неконституционна изпълнителна президентска власт “.

" Ние през днешния ден имаме прекачване на изпълнителна власт в ръцете на президента без той да е акредитиран от Конституцията за това, изясни евродепутатът. Този модел роди редица куриозни партии, като да вземем за пример тази " Изправи се. Мутри вън “. В Европа ни се смеят, те не могат да преведат какво тъкмо значи тази партия и те дадоха един извънредно нездравословен подтик на гибелния за страната ни популизъм “.

Моделът " Радев “ цели последна дестабилизация, безпорядък и неустановеност и ни трансформира в слаба точка на европейското единение и сигурност, безапелационен е Йорданов. " Именно този модел ни отдалече от участието в Шенген, и от еврозоната. За страдание опитът, който направихме с дейното присъединяване на Съюз на демократичните сили да имаме нов президент на страната пропадна, откакто членове и симпатизанти на партии като Има Такъв Народ, Политическа партия и за максимален наш либерален позор Демократична България, гласоподаваха на президентските избори за Румен Радев. Днес се намираме вситуация на една трайна бизезходица. “

Важно е, че Съюз на демократичните сили мина през доста трудности, само че те не трансформират истината, че историческата смяна в България бе допустима с помощта на Съюз на демократичните сили, в умозаключение каза  Йорданов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР