Моделът предоставя комфортен 5,7-инчов екран с резолюция FHD+ и осемядрен

...
Моделът предоставя комфортен 5,7-инчов екран с резолюция FHD+ и осемядрен
Коментари Харесай

Lenovo S5 – бюджетен смартфон без компромис, за $85

Моделът дава удобен 5,7-инчов екран с резолюция FHD+ и осемядрен процесор Snardragon, допълнен от 4GB оперативна памет и 64GB флаш сторидж

Lenovo S5 дава 5,7-инчов IPS екран с резолюция FHD+

Бюджетни смарт телефони с респектиращи характерности все по-често се срещат в предложенията на известни производители. За по-малко от 100 $ всеки може да се снабди със модерно устройство, което удовлетворява всички потребности от връзки и развлечение.

На изключителна цена от $84,49 се предлага сега моделът Lenovo S5 в световен онлайн магазин, с безвъзмездна доставка. Това е устройство с първокласен екран, мощен осемядрен процесор и задоволително огромен размер памет за гладка работа на приложенията и камери, с които ще можете да вършиме хубави фотоси и селфита.

Lenovo S5 има моден и първокласен тип, макар ниската си цена

Първото усещане от един смарт телефон е неговият екран. В случая той е много първокласен – дава удобен 5,7-инчов IPS панел с висока резолюция FHD+ 1080×2160 пиксела и комфортно за видео аспектно съответствие 18:9. Несъмнено, сходен екран ще подсигурява отличното потребителско преживяване с разнообразни приложения.

Lenovo S5 разчита на квалитетен процесор Qualcomm Snapdragon 625 с осем изчислителни ядра на тактова периодичност 2,0GHz и графичен блок Adreno 506. Тази SoC е допълнена от значителен размер памет – 4GB оперативна (RAM) и 64GB непрекъсната флаш памет, с опция за уголемение с карти памет до 128GB. Конфигурация в този тип ще обезпечи безпрепятствено осъществяване на Android приложенията.

Дамите могат да предпочетат Lenovo S5 в червен цвят

Моделът разполага и с отлични за цената си камери. Основната камера, ситуирана на гърба, е двойна – 13MP f/2.2 +13MP с опция за запис на 1080p видео, двойна LED мълния и автофокус. Предната камера има резолюция 16MP (4х4MP сензора) и апертура f/2.2, с цел да обезпечи качествени селфита.

Lenovo S5 се ръководи от операционна система Android 8.0, разполага с два слота за сим карти за работа във всички публикувани мобилни мрежи – 4G, 3G и 2G, има безжични модули Wi-Fi и Bluetooth, GPS и Glonass модули, датчик на пръстов отпечатък. Батерията е с потенциал 3000 мАч за естествена работа на батерия в продължение на 2-3 дни.

Смартфонът Lenovo S5 е наличен в три цвята – черен, червен и златен

Можете да купите бюджетният смарт телефон тук: Lenovo S4 – на специфична цена от $84,99 в настройка 4GB/64GB и безвъзмездна доставка, в цветове черен, златен и червен.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР