Моделът Мей Мъск избра рокля на български дизайнер за фотосесия

...
Моделът Мей Мъск избра рокля на български дизайнер за фотосесия
Коментари Харесай

Мей Мъск е на корицата на модното списание InStyle с рокля на български дизайнер

Моделът Мей Мъск избра рокля на български дизайнер за фотосесия за корицата на американското фешън списание InStyle. Роклята е дело на Десислава Тошева, която стои зад.

Майката на милиардера Илън Мъск вижда роклите на Десислава Тошева в шоурум в Париж и пожелава да се запознае с нея. Запознават се на, а Мей Мъск избира една от роклите на Тошева за фотосесията за корицата на списание InStyle. Кадрите са снимани в Санторини, Гърция, а Мей Мъск е облечена в черна вечерна рокля.

 Мей Мъск е на корицата на стилното списание InStyle с рокля на български дизайнер
© InStyle

Десислава Тошева споделя, че взема решение да сътвори стилния бранд Caviar Couture след несполучливите опити да откри рокля за абитуриентския си бал. " Създаването на марката породи вследствие на несполучливо намиране на рокля за абитуриентския ми бал. По време на търсенето открих, че предлагането се намира в две крайности - роклите бяха или прекомерно скъпи, само че според мен не кореспондираха на дизайна, или бяха с по-старомодни визии ", споделя Десислава Тошева. Тя приключва Първа частна британска гимназия в София, след което и университет " Сент Андрюс " във Англия. Там тя не учи " Моден дизайн ", а " Бизнес ", тъй като има вяра, че това ще й помогне повече при създаването на стилния бранд. Започва бизнеса си сама, само че към този момент има огромен екип зад тила си.

Големият й пробив в чужбина е през миналата година на кинофестивала в Кан, когато облече част от звездите на аления килим. Нейни рокли са били на кориците на списания като " Вог ", " Мадам Фигаро ", " Ел " и Harper`s Bazaar.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР