Модел на OnlyFans сподели своята унизителна сексуална история, която остави

...
Модел на OnlyFans сподели своята унизителна сексуална история, която остави
Коментари Харесай

Еротичен модел от OnlyFans сподели своя унизителна секс история

Модел на OnlyFans показа своята унизителна полова история, която остави любовника ѝ в болница.

Аманда Никол постоянно споделя свои еротични фотоси с клиентите си в OnlyFans и постоянно е била открита за проблемите, които е срещала при прекалено много секс, написа БЛИЦ.

27-годишната жена от Лас Вегас, Съединени американски щати, говорейки в подкаста на Майкъл Сартейни, описа историята на една смущаваща нощ, при първия път, когато правила секс на среща, нещата се объркали ужасяващо. Те създали петчасов секс маратон, само че след това съжалили.

Аманда разказва по какъв начин се е подготвила за срещата - запалила свещи и облякла секси долни дрехи, преди да посрещне колегата си на вратата, само че била сюрпризирана от реакцията му.

„ Отварям вратата по долни дрехи и той е просто като замаян, той споделя: „ Ъъъъ, би трябвало да отида до колата си доста бързо “.

Аманда била объркана, само че по-късно двойката се заела с работата.

„ В последна сметка правихме секс пет часа, обляни в пот, без нито една отмора “, спомня си моделката.

След секс маратона Аманда попитала колегата си дали е взел нещо. Признал, че е употребявал виагра, с цел да поддържа издръжливостта.

„ Той сподели: „ Малко ме боли “... Мисля, че би трябвало да заспя и да се опитам да го накарам да падне, тъй като продължава да ме боли “, спомня си тя.

„ Той ме разсъни към два часа по-късно или към 3 часа сутринта и ми сподели, че би трябвало да отидем в незабавното “.

„ Така че станахме и отидохме в незабавното поделение с него, той изпитваше извънредно мощна болежка, наподобява, че членът му щеше да избухне, беше станал виолетов. Беше доста неуместна обстановка, влизаш в незабавното и всички се кикотят, не можеш да го скриеш. "

Аманда разказва по какъв начин лекарите дали на мъжа ѝ морфин, само че когато ерекцията му траяла, те удостоверили, че ще има потребност от инжекция в пениса - лекарите я забиват в основата и източват кръвта във флакон.

Въпреки тази ужасяваща среща, Аманда признава, че в последна сметка се е срещала с мъжа в продължение на три години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР