Мобилният отдел на ASUS активно работи върху нов фирмен смартфон

...
Мобилният отдел на ASUS активно работи върху нов фирмен смартфон
Коментари Харесай

Asus създаде геймърски смартфон с топ-хардуер и 120 Hz дисплей

Мобилният отдел на ASUS интензивно работи върху нов фирмен смарт телефон с най-съвременен хардуер и екран с периодичност на освежаване 120 Hz, сходно на Razer Phone.
Излезлият предходната година смарт телефон Razer Phone се радва на огромна известност в Съединени американски щати и доста производители се убедиха, че тези устройства имат място на пазара. Asus също е подготвил сходен смарт телефон под своя бранд и очевидно ще се опита да потвърди пред света, че може да основава забавни телефони.



Днес изтече вътрешна информация, съгласно която Asus освен че работи върху собствен геймърски смарт телефон, само че и че мобилното устройство е към този момент готово и ще бъде публично показано по време на огромното ревю MWC 2018, което ще се състои в Барселона от 26 февруари до 1 март тази година. Очаква се новото устройство да бъде част от семейството ZenFone 5.



Очаква се, че този смарт телефон ще има безрамков екран със съответствие на страните 18:9, резолюция 2160х1080 пиксела (Full HD+) и периодичност на освежаване 120 Hz. Предполага се, че устройството ще стъпи на процесора Qualcomm Snapdragon 845 с тактова периодичност 2,8 GHz с графичен ускорител Adreno 630 и ще бъде оборудвано с 6 или 8 GB оперативна памет и 128 GB флаш-диск, както и че ще има комфортен железен корпус.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР