Мобилните телефони са едни от най-често контрабандираните вещи в затворите.

...
Мобилните телефони са едни от най-често контрабандираните вещи в затворите.
Коментари Харесай

Индийски затворник глътна мобилен телефон, за да го скрие

Мобилните телефони са едни от най-често контрабандираните движимости в пандизите. В множеството страни те са неразрешени за пандизчиите, с цел да им  попречат да поддържат връзка с външния свят.

В опит да скрие телефона си от затворническите управляващи, индиец глътнал мобилен уред в затвор в Делхи . Телефонът бил с дължина 7 см и широчина 3 см. За благополучие медиците в Индия се оказват профилирани в отстраняването на сходни предмети. Те употребявали лапароскопски способ, с който извадили телефона през устата на пандизчията благодарение на примка.

Д-р Сидхарт от отделението по гастроентерология на болничното заведение в Делхи, сподели пред медиите, че пациентът, който е погълнал непознатото тяло, е бил докаран в болничното заведение на 15 януари.

" Направена беше рентгенова фотография на корема му, която разкри, че в него им мобилен телефон . Той беше изваден през устата на пациента ", сподели добави лекарят.

" Обикновено пандизчиите го вършат, с цел да скрият телефона от управляващите. Такива предмети могат да бъдат погълнати единствено от хора, които са привикнали да вършат това. Това е механически сложна процедура и изисква умеене ", добави той.

Д-р Сидхарт разкри още, че до момента е работил с 10 сходни случая в болничното заведение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР